Marele Secret al Vaticanului: Iisus s-a nascut in Romania?

O informare pentru presedintele SUA din anii 1972, prezentata de un ofiter de contraiformatii de la Aviatia americana continea o serie de informatii. Dar oare chiar s-a nascut Iisus in Romania?

– extraterestrii numiti “Inaltii” au facut, in diverse randuri, interventii in ADN-ul primatelor terestre si al altor specii, acum 25.000, 15.000 si 2.500
– aceeasi extraterestrii inalti si blonzi au creat in urma cu 2.000 ani, o fiinta care a fost trimisa pe Pamant sa-i invete pe oameni dragostea si non-violenta. Aici este vorba de Isus.

Aisus Christheos, dupa cum se stie, sau ar trebuie sa se stie inseamna in limba Geto-Daca: ” Fiul Zeilor Blonzi” si avea 1.82 m inaltime, dupa anumite estimari facute pe Baza Giulgiului de la Torino, despre care eu personal nu cred ca ar fi adevarat, insa la aceasta concluzie au ajuns cei din KGB analizand sangele de pe acel Giulgiu si au stabilit ca Isus era Blond cu Ochii Albastrii, aici sunt perfect de acord, pt ca asa aratau si dacii.

Se autonumea Fiul Omului sau Fiul lui Dumnezeu. In miturile romanilor, Uranus apare ca Omul Mare, iar Zamolxe/Cronos/Saturn ca Omul Mic. La greci si romani, cei care au preluat multe de la daci, Cronos/Saturn mai era supranumit si Homolos sau Gigantul.

Click pe aceeasi tema:  Barack Obama propune o suma URIASA pentru un plan de securitate in Europa de Est

Pleiadeenii, fratii dacilor, dupa cum au fost prezentati de cei care au avut norocul sa ii vada, sunt descrisi ca: inalti, blonzi, cu ochii albastri, poarta robe albe si sunt numiti “Inteleptii” de celelalte rase extraterestre; nu degeaba Romania, este cunoscuta ca si RAMANIA de la RAMANI (tara inteleptilor).

In timpul vietii pe Pamant a lui Isus, evreii(khazarii) erau negriciosi si nu depaseau 1.60 m inaltime, dupa cum sunt descrisi de insusi antropologi evrei de astazi.

Nazareth nu a existat ca asezare

In noul testament, Isus este cunoscut ca “cel nascut in nazaret” sau “isus din nazareth” insa dupa cum scrie mai sus asezarea Nazareth nu exista ca asezare umana. Deci nasterea sa in palestina este o simpla legenda creata ulterior de evanghelisti, copiata din vechile traditii (Mithra etc.) si modificata de clanul istoricilor romani, Pliniu cel Tanar si Josefus, care afirma la un moment dat, ca ei au modificat evangheliile, desi exista o carte numita “Adevaratii autori ai noului testament” acolo pt cei care o cititi gasiti schimbarile care au fost facute de catre cei 2 istorici in evanghelii pt a modifica adevarul.

Click pe aceeasi tema:  Anchetatorii nu au nici o explicatie! OZN-urile filmate pe cerul din Marea Britanie par reale!

Nazareth = Naz.Ar.e.th = Printul AR/RA este zeu, adica reptilianul Mar.duk = Ducele Ram.
Isus nu mintea cu nimic cand spunea ca este Fiul Omului, al Tatalui, adica a lui Marduk/Ra(m)/Cronos/Saturn si primul pe planeta care a fost ZAMOLXE, deoarece era fiul acestuia, Apollo – Gemenul Divin, care s-a mai lasat rastignit inca odata, dupa 500 de ani, pentru a aduce si iudeilor Noul Testament, dupa ce, in secolul 5 i.e.n, geto-dacii primisera “Nof Dias” adica tot un Nou Testament.

Isus cel din Pleiade

Toate miturile Pamantului percepeau Pleiadele ca pe o constelatie sacra sau pe sursa intregii vieti.

Arabii le considerau sediul nemuririi, altii (din Borneo) drept centrul Universului.

Citeste despre Isus Fiul Omului din Bucegi pe pagina urmatoare >>>

spre