Acasă Life Dezvoltare Personala Incepe fiecare dimineata plin de energie! Vezi cele 10 lucruri care te...

Incepe fiecare dimineata plin de energie! Vezi cele 10 lucruri care te vor ajuta zilnic!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nu suntem foarte putini cei care traim experienta acelor dimineti in care oboseala si lipsa de energie ne urmaresc la fiecare pas. In acele momente este necesar sa avem pregatita o rutina de care sa ne bucuram impreuna cu mirosul de cafea. Majoritatea oamenilor au timp sa fie tristi, cu gandul ca vor trai vesnic. Altfel, daca ai intelege cat de scurta este viata, cum de ai avea timp sa fii suparat sau dezamagit. Oricat de dificil este un moment al vietii tale, este pana la urma un moment din viata ta pe care trebuie sa-l apreciezi cum se cuvine.

 

Iata ZECE lucruri pe care ar trebui sa ti le amintesti in fiecare dimineata, in special in diminetile in care increderea in tine pare sa te paraseasca:

10. Nu exista o zi mai buna decat cea de astazi

Astepti in continuare momentul prielnic in care o sa-i spui cuiva drag ceva sau de a face ceva ce-ti doresti sa faci de foarte mult timp? Probabil astepti in continuare momentul perfect in care vei putea sa-i ceri sefului tau marirea de salariu sau poate astepti in continuare momentul perfect cand vei putea urmezi dieta pe care ti-ai propus ca o vei urma cu ocazia promisiunilor pe care le faci de revelion. Ai nevoie sa fii impins de la spate? Sa spunem ca ai fost impins deja…

 

9. Spune-ti “Wow! Chiar arat bine astazi” inainte sa pleci de acasa

Imbraca-te sexy in fiecare zi. Arata cat de mult te respecti si cat de mult te iubesti prin modul in care te imbraci. Te vei simti bine in fiecare zi si oamenii din jurul tau, datorita increderii pe care o emani iti vor raspunde vibratiilor tale pozitive.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos