Aura corpului tau, sau acele campuri energetice care radiaza in jurul unei persoane au nevoie de intretinere, iar cea mai simpla cale prin care poti face asta este lumina naturii.

Exista oameni care spun fara emotie ca port vedea o lumina difuza radiind din persoane, la cativa centimetri de corp. Spre exemplu, jurnalistul american Jocelyn Dacer, spune ca a inceput sa vada aurele in adolescenta, atunci cand isi observa cu atentie fratele dependent de droguri. Dacer marturiseste ca putea vedea partea superioada a corpului fratelui sau dedublata si rupta in multe bucati din cauza consumului de stupefiante.

Intr-un astfel de moment de pierede, cauzat de droguri, Jocelyn Dacer spune ca a inteles solutia pentru vindecarea aurei si, mai departe, a corpului, totul bazandu-se pe experienta fratelui sau. De fiecare data cand folosea drogurile fratele simtea ca se dedubeaza si ajunge intr-o lumea naturala imaginara, de unde-si incarca aura. Experienta a mers mai departe si, dupa a ce a fost externat dintr-un centru de dezalcoolizare, fratele a decis sa merga sa petreaca timp meditand in natura, astfel incat aurele sa se reincarce. Se pare ca rezultatele au fost uimitoare.

Pornind de aici, Jocelyn Dacer a intocmit chiar un foarte scurt ghid pentru curatarea aurei:

4. Gaseste un loc in natura unde poti vedea cu usurinta varfurile copacilor.

 

 

Continuarea pe LikeNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.