Potrivit statisticilor oficiale, numarul de bolnavi de cancer din Romania a crescut de la 40.000 de cazuri cunoscute in anul 1994 la 98.000 de cazuri cunoscute in anul 2011. La nivel global situatia este si mai socanta. Anual, peste 12 milioane de persoane afla ca sufera de cancer, aceasta boala fiind, conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, responsabila de 12,5% dintre decesele inregistrate in intreaga lume.
Cu toate acestea, medicina conventionala se afla in continuare foarte departe de descoperirea unui leac impotriva bolii maligne, in timp ce cancerul se dezvolta intr-o epidemie la nivel mondial. Statisticile vorbesc de la sine.
Epidemia de cancer este un vis al industiei de medicamente, iar campania acestora de a reduce la tacere remediile impotriva cancerului a fost una acerba, o ipoteza demonstrata in videoclipul prezentat la sfarsitul acestui articol.
Masina de cancer
Este necesar sa intelegeti pe deplin faptul ca aceasta boala reprezinta in sine o foarte mare afacere. Industria cancerului cheltuieste an de an aproape nimic in proiecte care sa implice o ridicare a gradului de constientizare si o prevenire a acestei afectiuni. In schimb, toti bani se indreapta catre o tratare a cancerului, nu intr-o prevenire sau in descoperirea unei modalitati de vindecare a acesteia.
De ce ar face asta? Pentru ca in cazul in care masinaria lor merge in continuare ca unsa, acestia vor continua sa faca profituri uriase de pe urma medicamentelor de chimioterapie, radioterapie, proceduri de diagnosticare si interventii chirurgicale.
In cazul in care aceasta industrie ar scoate la iveala un leac, atunci toata aceasta baza de “clienti” nu ar mai exista. Asa ca, le este mult mai usor sa mentina un flux constant de pacienti in viata, dar bolnavi, pentru ca acestia vor avea in continuarea nevoie de medicamentele lor. Cum s-a ajuns la asta?
Documentarul de mai jos este extrem de informativ.