Probabil a-i dori, de asemenea, sa incerci si urmatoarea meditatie:

Stai linistit si inchide ochii.

Imagineaza-ti in centrul Plexului Solar un mic firicel de lumina aurie. Aceasta lumina este foarte familiara si te simti bine in preajma ei. Acesta este elementul plexului solar.

Respira adanc si in timp ce faci asta, priveste-l cum se extinde, cum creste in dimensiune cu fiecare respiratie pana cand acesta este un scut de aur care te energizeaza si care te protejeaza de toate problemele exterioare.

Simte-l cum patrunde in toate organele sistemului digestiv si in fiecare nerv si celula a organismului tau si cum aceasta straluceste intr-o culoare auriu intens.

Conecteaza-te cu mintea ta la aceasta minunata inteligenta si cere-i sa-ti mentina sistemul nervos in echilibru.

Simte bucuria si dragostea pe care aceasta lumina o emana.

Cere-i sa te duca intr-o calatorie in lumea solara si sa trezeasca canalele psihice in inima florii de lotus din interiorul tau.

Imagineaza-te intr-o cadere libera, intr-o spirala, in timp ce treci prin intermediul portalurilor de lumina. Ai ajuns intr-un oras de aur cu temple de cristal si fluxuri de safir. In fata ta se afla o lumina foarte puternica si aceasta te atrage din ce in ce mai mult catre ea. Aceasta te limpezeste de toate problemele si de tot negativismul pe care l-ai pastrat din trecut.

Acum ai fuzionat cu Sinele tau Solar, te stimti centrat si puternic.

Relaxeaza-te pentru cateva momente si bucura-te de sentimentul de pace si de claritate.
CITESTE IN PAGINA URMATOARE>>>>>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.