Daniel Funeriu a trebuit sa se recunoasca invins in fata Elenei Udrea, diferenta de voturi fiind de trei ori mai mare in favoarea acesteia.

 

Elena Udrea a fost aleasa, sambata, la Congresul PMP, in functia de presedinte al acestui partid, obtinand 742 voturi, in timp ce contracandidatul sau Daniel Funeriu a intrunit 209 voturi.

Functia de presedinte al PMP a fost disputata, la Congresul de sambata, de Elena Udrea si Daniel Funeriu.

Ceilalti trei candidati inscrisi initial in competitia pentru sefia PMP – Adrian Radulescu, Gelu Visan si Adrian Papahagi – au anuntat sambata ca se retrag din cursa. Adrian Radulescu si Gelu Visan au precizat ca o sustin pe Elena Udrea, iar Adrian Papahagi ca il sprijina pe Daniel Funeriu.

Pe langa presedintele partidului, delegatii la Congresul PMP urmau sa aleaga si cei opt vicepresedinti, opt secretari executivi, un secretar general si doi secretari generali adjuncti. Rezultatul votului pentru aceste functii urmeaza sa fie anuntat.

Dupa anuntarea rezultatului votului pentru functia de presedinte al PMP, in sala s-au auzit din nou ritmurile melodiei „Happy”, care au rasunat si in debutul reuniunii, momentul fiind de asemenea marcat prin lansarea de confeti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.