Acasă Life Dezvoltare Personala Cum te pot influenta blocajele energetice aurice si cum se poate face...

Cum te pot influenta blocajele energetice aurice si cum se poate face echilibrarea aurei tale

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fiecare dintre noi am vazut imagini, inca din cele mai vechi timuri, cu diferiti lideri spirituali, in diferite traditii. Un lucru este comun printre acestia, si anume aura care-i inconjoara. Aceasta nu-i inconjoara numai in zona capului, ci se extinde si in jurul corpului. Aceasta aura reprezinta energiile spirituale, fizice, mentale si emotionale. Aura este adesea reprezentata ca fiind un amestec de nuante de culori fine, fiecare nuanta reprezentand o anumita frecventa si caracteristica individuala. Fiecare dintre noi posedam aceste energii, dar, datorita societatii in care traim, stilului de viata, lipsa contactului cu planul spiritual, acest camp energetic este foarte slabit in intensitate. Iata care sunt blocajele energetice aurice si cum poti sa-ti echilibrezi aura:

 

1. Sentimentele de epuizare

In cazul in care te simti epuizat, lipsit de sentimentul de apartenenta sau coplesit de situatia actuala de viata, acesta este unul dintre semnalele care-ti atrag atentia ca lumina aurica nu mai straluceste la capacitate sa maxima.

Un tipar comun poate fi intalnit in cazul femeilor care si-au sacrificat nevoile vreme de multi ani de zile cu scopul nobil de a-si creste copiii. Estomparea culorilor aurei tale poate avea loc, de asemenea, in cazul concedierilor – atat literalmente, cat si la figurat – adica atunci cand o persoana nu se mai simte dorita. Este ca si cand sufletul se retrage, crezand ca nu mai este nevoie de el pe Pamant. Pe termen lung, aceasta reducere in vigoare din viata ta poate reduce nivelurile de energie si te poate conduce catre probleme mai grave de sanatate.

In cazul in care crezi ca te identifici cu descrierea de mai sus, urmatoarele lucruri iti vor sari in ajutor:

•Scrie o lista a pasiunilor tale

•Constientizeaza momentele in care iti sacrifici identitatea, nevoile si nu uita sa stabilesti limite sanatoase cu cei din jurul tau

•Intreaba-te zi de zi “Ce-as fi facut acum in cazul in care mi-as fi indeplinit scopul vietii mele?”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos