O echipa de cercetatori japonezi s-a aflat in Romania pentru a realiza masuratori energetice privind anumite locuri din tara noastra. Rezultatele lor arata ca  Varful Omu este al treilea cel mai puternic pol energetic din lume. Echipa de japonezi care a venit in Romania s-a deplasat si in Buzau, in Tara Luanei sau Poarta lui Dumnezeu.

Au fost surprinsi sa constate ca polul energetic din judetul Buzau, se claseaza pe locul trei in lume, ca putere energetica. Luana, in sumeriana inseamna oamenii lui Anu. Anu era zeul suprem al sumerienilor, al carui simbol era soarele cu razele in forma de zvastica. Pe teritoriul Romaniei s-au descoperit multe artefacte apartinand civilizatiei sumeriene, scrie efemeride.ro.

Citeste si:

POARTA ENERGETICA din Muntii Buzaului! De aici poti ajunge intr-un UNIVERS PARALEL!

ROMANIA este tara cu cele mai multe PUNCTE ENERGETICE de pe Pamant! Vezi unde se afla si cine are acces la ele!

Locurile miraculoase din Romania cu o incarcatura energetica extraordinara! Strainii sunt indragostiti de aceste MINUNI!

Tablitele de la Tartaria sunt protosumeriene, adica sunt cu 2000 de ani mai vechi decat orasele sumeriene. Zeii sumerieni au coborat din cer, cu masinile lor zburatoare si au dominat civilizatiile de pe Pamant.

Perioada a fost numita dinastia zeilor. Cercetatorul american Rob Balard sustine ca Potopul a avut loc in Marea Neagra, care inainte a fost un lac cu apa dulce. Mediterana a inundat acest lac, prin stramtoarea Bosfor. In urma Potopului, s-a format Marea Neagra. Triburile din aceasta zona au migrat spre Eufrat, Nil si Tibru, iar marii zei au plecat cu navele lor zburatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.