Acasă Stirile zilei Stiinta Locurile miraculoase din Romania cu o incarcatura energetica extraordinara! Strainii sunt indragostiti...

Locurile miraculoase din Romania cu o incarcatura energetica extraordinara! Strainii sunt indragostiti de aceste MINUNI!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Strainii s-au indragostit la propriu de anumite locuri din Romania unde turistii se regasesc intr-o stare de bine, liniste si echilibru, unde plantele cresc miraculos si clima este echilibrata.

Cercetatorii le-au studiat ani la rand si au scris tratate peste tratate, ajungand la concluzia ca Romania beneficiaza de unul dintre cele mai puternice scuturi energetice de pe planeta.

In Romania, cel mai cunoscut triunghi energetic este OmuBabeleSfinxul, de o putere incalculabila. In jurul acestuia apar, la anumite intervale, conuri de lumina alb-laptoasa, care se rotesc ca un vortex de nori, amplificand perceptia extrasenzoriala.

Tot atunci se inregistreaza semnale radio venite dinspre interiorul muntelui. Un alt loc geoenergetic este Polovragi, Targu Jiu, cu a sa “pestera fara capat”, unde se crede ca Zamolxis ii invata pe vraci tehnici de tamaduire a sufletului si trupului (poli-vraci).

Bioenergoterapeutii de azi spun ca Polovragiul este cea mai buna zona pentru tonifierea generala a organismului. Sarmizegetusa era un adevarat panteon al cunoasterii spirituale. Acolo, pe un platou aproape inaccesibil, imprejmuit pe trei parti de prapastii adanci, se afla un altar megalitic pe care sunt inscriptii intr-o limba nedescifrata. Pentru bioenergoterapeuti, Sarmizegetusa este o zona ce activeaza creativitatea si aptitudinile pentru educatie.

Sursa: obiectiv.info