Cum sa faci cel mai pufos cozonac? Merita sa incerci!

La noi, la romani, aproape toata lumea se pricepe la cozonaci, dar nu tuturor le iese asa cum se spune un cozonac pufos? Unde gresesti? Poate ca este temperatura, timpul de coacere, ingredientele sau modul de preparare. Cine stie. Totusi ca sa nu mai dai gres incearca reteta de mai jos:

 

Citeste si:

De ce nu iti iese cozonacul! Care sunt cele mai frecvente greseli! Ce sa faci ca sa nu cada greu la stomac

Un nutritionist celebru analizeaza masa romanilor de Sarbatori! Vezi ce spune despre sarmale, cozonac si carnea de porc

Zece lucruri pe care nu le stiai despre traditionalii COZONACI!

Ingrediente

· 1kg faina

Click pe aceeasi tema:  Peste 30.000 de moldoveni cer unirea cu Romania

· 2 cubulete drojdie proaspata

· 500 ml lapte gras

· 200 grame unt

· 250 grame zahar tos

· 5 +1 galbenusuri

· (albusurile le congelam si le folosim la alte prajituri)

· o lingurita sare

· esente

· coaja de lamaie

· 3 plicuri zahar vanilinat

· umplutura dupa preferinta

 

Mod de preparare>>>>>

 

spre