Cap Limpede

Fotogalerie

Ai incerca asa ceva? Zece METODE BIZARE de SLABIT din istorie!

Secretul pentru slabit a fost cautat din cele mai vechi timpuri, fiind folosite diete de la cele mai normale, la unele de-a dreptul bizare. Va prezentam mai jos zece metode bizare de slabit din istorie care te vor lasa masca:

Ai incerca asa ceva Zece METODE BIZARE de SLABIT din istorie!10

10. 1820: Dieta cu otet si apa

Lordul Byron, celebrul poet britanic, avea o tendinta de a se ingrasa, motiv pentru care a adoptat un regim alimentar iesit din comun, relateazaDaily Mail. El obisnuia sa consume doar apa, otet, biscuiti si oua fierte, metoda prin care a reusit sa slabeasca in jur de 30 de kilograme. Notorietatea sa a facut ca obiceiurile alimentare pe care le-a adoptat sa devina la moda, fiind preluate de tinere din toata tara.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-61734").on("click", function(){ $(".com-click-id-61734").show(); $(".disqus-thread-61734").show(); $(".com-but-61734").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});