Acasă World Imaginea care a emotionat o lume intreaga! Vezi cum arata cel mai...

Imaginea care a emotionat o lume intreaga! Vezi cum arata cel mai fericit bebelus din lume

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O copila a adus zambete pe chipurile tuturor parintilor ai caror bebelusi s-au nascut prematur, dupa ce fotografia care i-a fost facuta, la doar cinci zile de la nastere, a devenit virala pe retelele de socializare, scrie gandul.info, care citeaza The Independent.

Freya, care s-a nascut in 2014, de Ziua Recunostintei, cantarea la nastere doar 1,7 kilograme, cu mult sub media de greutate a unui copil nou-nascut, care ar trebui sa aiba intre 2,5 si 5 kilograme. Chiar si asa, cea mica a reusit sa le faca cel mai frumos cadou parintilor ei, David si Lauren Vinje, la doar cinci zile de la nastere: le-a zambit. Fotografia care i-a fost facuta, in acel moment, a devenit virala pe retelele de socializare.

„Vorbeam cu ea si o intrebam daca ar trebui sa facem o fotografie si sa i-o trimitem lui tati. Si exact cand ma pregateam sa fac poza, mi-a afisat acel zambet urias. Am dorit sa impartasesc si cu alti parinti bucuria pe care fata mea mi-a facut-o”, a marturisit Lauren.

Sarcina lui Lauren nu a fost usoara, confruntandu-se cu semne ale preeclampsiei, un sindrom ce complica al treilea trimestru de sarcina. Dupa ce medicul i-a spus ca rata batailor inimii celei mici nu era in regula, Lauren s-a pregatit pentru o interventie de urgenta. Temerile au disparut, insa, la doar doua zile, cand Freya s-a nascut bine sanatoasa.

Fotografia cu Freya zambind a fost impartasita de peste 35.000 de utilizatori Facebook si a primit peste 300.000 de like-uri.

In prezent, Freya radiaza de fericire si se pregateste sa isi sarbatoreasca pentru a doua oara ziua de nastere, luna viitoare.