Acasă Politic Victor Ponta a anuntat demisia Guvernului! „Imi depun mandatul de prim-ministru”

Victor Ponta a anuntat demisia Guvernului! „Imi depun mandatul de prim-ministru”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, ca si-a depus mandatul de premier, in contextul tragediei din Clubul Colectiv si a protestului de marti seara, cand numai in Bucuresti, circa 25.000 de oameni au iesit in strada si au cerut demisia lui Victor Ponta, Gabriel Oprea si Cristian Piedone.

Imi depun mandatul de premier si fac acest lucru pentru ca rezist adversarilor politici, dar niciodata nu ma bat cu oamenii”.

„Am avut astazi de dimineata o discutie cu Victor Ponta, am discutat despre situatia actuala, despre ce s-a intamplat in zilele trecute si ce s-a intamplat aseara. Noi ne-am asumat impreuna niste principii la Congres, am stabilit atunci ca producem o ruptura totala de trecut, care inseamna si o ruptura totala de vechiul model de a face politica. Am stabilit ca facem o politica pentru oameni si a face politica pentru oameni inseamna ca nu trebuie sa fii surd sau orb atunci cand oamenii isi striga nemultumirea in strada. Am inteles ca unii parteneri de-ai nostri nu doresc sa isi asume nicio responsabilitate si nu inteleg ca nu se mai poate face politica rupti de societate sau de ce cer oamenii. Daca ei nu-si asuma, prim-ministrul a hotarat sa isi depuna mandatul, pentru ca nu se mai poate continua asa. O sa avem o intalnire in coalitie la ora 13,00 cu prim-ministrul sa stabilim impreuna care este calea de urmat”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului.