Acasă Life Dezvoltare Personala Invata cum se scrie acest cuvant si vei dobandi iubirea vesnica!

Invata cum se scrie acest cuvant si vei dobandi iubirea vesnica!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cand Joey avea cinci ani, educatoarea de la gradinita a cerut elevilor sa faca un desen cu cineva iubit.

Joey a desenat familia sa. Apoi, el a trsat un cerc mare, cu creion rosu in jurul fiecaruia. Si dorea sa scrie un cuvant deasupra cercului, asa ca a parasit masa si a mers la educatore, cerandu-i:

– Doamna educatoare, asta cum se scrie …?

Ea nu l-a lasat sa termine intrebarea. L-a trimis inapoi la locul lui si i-a spus sa nu mai indrazneasca sa intrerupa clasa.

Joey si-a pliat hartia si a pus-o in buzunar. Cand a ajuns acasa in acea zi, el si-a amintit de desen si l-a scos. L-a netezit bine pe masa din bucatarie si a mers la ghiozdan, a luat un creion si s-a uitat la cercul mare si rosu.

Mama lui pregatea cina, venea si pleca de la aragaz, la chiuveta si iar la masa. El a vrut sa termine desenul inainte de cina pentru a-l putea arata si a zis:

– Mama, astaa cum se scrie …?

Mama lui l-a intrerupt imediat spunand:

– Baiete, nu vezi ca sunt ocupat acum? Du-te la joaca afara. Si nu tranti usa!

Joey a pliat desenul si l-a indesat in buzunar.

In acea noapte, el a scos din nou desenul lui. S-a uitat la cercul mare si rosu, apoi s-a dus la bucatarie si a luat creionul. El a vrut sa termine desenul pentru a-l arata tatalui sau. Si a netezit din nou foaia si a pus-o pe podea in camera de zi langa fotoliul tatalui sau si a spus:

– Tata, asta cum se scrie …?

– Joey, citesc ziarul si nu doresc sa fiu intrerupt. Du-te si te joaca afara.

Baiatul a pliat desenul din nou si l-a pus iar in buzunar.

A doua zi, cand mama a separat rufele, a gasit in buzunarul de la pantalonii copilului o hartie, o pietricica, si o bucata de sfoara si doua blocuri de marmura. Toate comorile gasite de el in timp ce se juca departe de casa. Ea a deschis chiar si hartia si a aruncat-o la gunoi.

Anii au trecut …

Cand Joey avea 28 de ani, fiica lui, Annie, a facut un desen. Era toata familia. Tatal a ras si a subliniat o silueta inalta si a spus,

– Aceasta este tata!?

Fata rase cu poftaa. Tatal se uita la cercul mare si rosu facute de fiica sa, si incet a inceput sa treaca degetul pe cerc.
Annie a coborat capul tatalui si i-a soptit la ureche: „Ma intorc imediat”. Si veni cu un creion in mana. S-a pus din nou in bratele tatalui ei, a pus creionul in partea de sus a cercului mare si rosu si l-a intrebat:

– Tata, cum ai scrie dragoste?

El a imbratisat-o fiica sa, a luat-o de mana si a mers usor, usor de mana… si a spus:

– Iubire, iubire, iubire se scrie cu litere mari: T … I… M … P… .

<<<<<<< >>>>>>>

Combina cuvantul dragoste cu timpul. Utilizeaza timpul tau pentru a iubi. Fa-ti timp suplimentar pentru a iubi, nu uita ca pentru copiii, in special, ceea ce conteaza este cand cineva asculta si isi da cu parerea, cineva care participa si vibreaza, cineva care stie sa stimuleze iubirea.

Nu te astepta de la copilul tau sa iti ceara sa scrii iubire, familie, dragoste.

In cele din urma, aminteste-ti: Fa-ti timp pentru a iubi si a crea. La urma urmei, omul este un izvor de creativitate si de timp. Si timpul este o chestiune la alegere ta.