Acasă Multimedia Fotogalerie Cazul care a SPERIAT si medicii! S-a zgariat de o creanga si...

Cazul care a SPERIAT si medicii! S-a zgariat de o creanga si acum a devenit copac!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dede Koswara este un barbat din Indonezia care sufera de o boala rara ce i-a distrus viata si l-a transformat intr-un adevarat monstru. Astfel, cu toate ca a fost un copil normal, tanarul a devenit aproape un copac din cauza negilor enormi care i-au crescut pe tot corpul, in special pe maini si pe picioare.

Drama lui Dede Koswara a inceput in copilarie, atunci cand s-a zgariat la genunchi intr-o creanga de copac. Cu toate acestea, rana nu s-a vindecat niciodata si au inceput sa ii creasca negi uriasi, care apoi i-au acaparat tot corpul. Excrescentele l-au transformat intr-un adevarat copac uman, potrivit The Telegraph.

Atat fata, cat si restul corpului, par acoperite de scoarta de copac, lucruru care i-a distrus viata deoarece nu a mai putut sa munceasca si sa isi intretina familia. Mai mult, din cauza corpului sau, sotia a divortat, iar prietenii nu au mai vrut sa ii fie alaturi. Socant este ca acestea cresc intr-un mod alarmant, iar la un moment dat nu se va mai putea misca sau hrani.

Conform medicilor, tanarul sufera de boala Lewandowsky-Lutz dysplasia sau epidermodysplasia verruciformis, o boala genetica rara, mostenita de la parinti, care se caracterizeaza prin o raspandire mare a papiloamelor pe tot corpul. Mai mult, barbatul are o deficienta de celule albe avand un sistem imunitar slabit care nu poate lupta impotriva infectiilor. Dat fiind ca parintii lui au fost saraci si nu au putut sa il trateze la timp, el a ajuns o ciudatenie.
Chiar daca a fost supus la numeroase interventii chirurgicale si zeci de kilograme de excrescente au fost indepartate, in cativa ani acestea au crescut din nou, intr-un ritm mai accelerat din cauza lipsei de imunitate.
In prezent, pentru a-si putea sustine familia, Dede Koswara se plimba prin tara cu un circ, fiind privit drept un monstru prezentat sub numele de barbatul copac.

omul copac 2