Acasă Life Dezvoltare Personala Spune-mi CULOAREA ta PREFERATA ca sa-ti spun ce PERSONALITATE ai!

Spune-mi CULOAREA ta PREFERATA ca sa-ti spun ce PERSONALITATE ai!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Culoarea ta preferata iti poate descoperi personalitatea mai mult decat ai fi crezut vreodata, dar asta ramane sa descoperi tu singur.

Iata ce spune culoarea preferata despre personalitatea ta:

ROSU este culoarea preferata de cei extrovertiti, persoane cu dorinte si apetit pentru a-si trai viata. Urasc monotonia, judeca usor oamenii si isi formeaza lejer opinii cam despre orice.

PORTOCALIU este culoarea oamenilor sociabili, care-si fac prieteni noi cu usurinta, care zambesc des si pot sta la taclale cu orele. O meserie care li se potriveste la perfectiune este cea de politician.

GALBEN este culoarea idealismului iar cei care o prefera se simt superiori oarecum celorlalti. Sunt persoane cu multa logica si serioasa.

VERDE este culoarea celor incapatanati, preseverenti, sensibili si respctabili. Nu va plac schimbarile deloc. Statutul social, financiar si reputatia sunt foarte de pret pentru ei.

ALBASTRU este culoarea oamenilor care isi doresc o viata linistita si senina. Au tendinta de a fi egoisti, insa stiu sa respecte parerea celorlalti.

MOV este culoarea celor sensibili, profunzi, temperamentali si creativi, mereu pasionati de ceea ce fac. Cei care iubesc movul fie sunt artisti, fie admira cu pasiune arta.

MARO este culoarea persoanelor serioase, tenace si insistente in a-si atinge scopurile. Sunt rationali si nu agreeaza usor lucrurile pompoase; prefera sa fie cu picioarele pe pamant.

ROZ culoarea oamenilor dezordonati, cu putine teluri in viata. Pe de alta parte, rozul inseamna afectiune, delicatete si naivitate; iubitorii acestei culori cred ca viata ar trebui sa fie un rai pe pamant.

Sursa: observator.tv