Acasă Politic Voinescu: PDL va continua săptămâna viitoare în Parlament dezbaterea modificării Constituţiei

Voinescu: PDL va continua săptămâna viitoare în Parlament dezbaterea modificării Constituţiei

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că PDL va continua săptămâna viitoare, în Parlament, dezbaterea proiectului de modificare a Constituţiei.

„PDL va continua săptămâna următoare în Parlament dezbaterea pe proiectul de modificare a Constituţiei„, a spus Voinescu, care a adăugat faptul că acest proiect „a fost întâmpinat cu acelaşi refuz din partea opoziţiei”.

Voinescu a mai spus că PDL rămâne credincios referendumului prin care cetăţenii s-au pronunţat pentru un Parlamentar unicameral şi reducerea la 300 a numărului de parlamentari.

Sever Voinescu a mai spus că proiectul de revizuire a Constituţiei se află în dezbaterea Comisiei juridice a Camerei după ce opoziţia a blocat discutarea lui într-o comisie special constituită.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, recent, în Parlament că adresează opoziţiei rugămintea de a reveni în Legislativ şi a discuta problemele politice aici, unde este locul de dezbatere a chestiunilor politice şi administrative.

Senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat, referindu-se la rugămintea adresată de preşedintele Traian Băsescu opoziţiei de a reveni la lucrările de plen, că este exclus ca parlamentarii USL să revină pentru a discuta, în acest mandat, despre revizuirea Consituţiei.