Acasă Stirile zilei Minune de la Dumnezeu. Biblia si Tricolorul au scapat dintr-un incendiu care...

Minune de la Dumnezeu. Biblia si Tricolorul au scapat dintr-un incendiu care a mistuit o biserica: „Intotdeauna exista speranta!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Trei pompieri aradeni au avut parte de o minune, cand au stins un incendiu, vineri dupa amiaza. Intr-o biserica mistuita de flacari, singurele obiecte neatinse care au scapat au fost o Biblie veche, cu un semn de carte facut dintr-un tricolor.

„Nu au ars nici Biblia, nici Tricolorul…in viata ni se intampla lucruri care nu au o explicatie si care ne dau de gandit.

Printr-o astfel de intamplare au trecut pompierii aradeni care, in aceasta dupa-amiaza, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxa din Gai. Pompierii au fortat usa, iar dupa patrunderea in interior au constatat ca incendiul se manifesta in apropierea altarului. Dupa o interventie de aproximativ o ora, incendiul a fost stins.

Ca la finalul oricarui incendiu, au inceput sa caute elementele care au condus la izbucnirea incendiului, pentru a stabili cauza probabila. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o biblie, iar in interiorul ei un tricolor. Chiar daca tot ce se afla pe masa era puternic afectat de incendiu, atat biblia, cat si tricolorul au scapat ca prin minune!

intotdeauna exista speranta!”