Acasă Life Monden Lady Gaga vrea usa comuna cu a bodyguard-ului sau la hotelul din...

Lady Gaga vrea usa comuna cu a bodyguard-ului sau la hotelul din Romania

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Asteptata cu mare nerabdare la Bucuresti, Lady Gaga ii pune pe jar pe organizatori cu pretentiile sale. Artista va fi cazata la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Capitala si a cerut ca apartamentul ei sa aiba usa comuna cu acela al bodyguard-ului, punandu-i in mare dificultate pe reprezentantii hotelului.

Lady Gaga va sosi in Capitala pe 15 august, cu o zi inainte de concertul pe care-l va sustine pe National Arena. Dupa o lunga lista de pretentii referitoare la scena si culise, iata ca excentrica artista a mai emis o pretentie care le-a starnit multe semne de intrebare organizatorilor.

Potrivit unor informatii, reprezentantii hotelului de cinci stele in care artista va fi cazata au convocat o sedinta, pusi in dificultate de faptul ca Lady Gaga vrea ca apartamentul ei sa aiba usa comuna cu acela al bodyguard-ului, semn ca o cam sperie putin vizita in Romania.

E lucru cert ca solista va ocupa unul dintre apartamentele prezidentiale, insa organizatorii nu stiu la care dintre etaje sa o cazeze. Referitor la locul in care se va desfasura show-ul, Gaga a cerut ca in cabina din culise sa aiba trei circuite electrice separate, o canapea mare si confortabila, un scaun de birou, trei cosuri de gunoi, cabina de dus si un tub de oxigen.