Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri
Branza, un aliment pe cat de banal, pe atat de gustos, iti poate aduce probleme de sanatate, daca nu o depozitezi corespunzator si apoi o consumi. De asemenea, poti arunca banii pe fereastra, aceasta alterandu-se.
Desi ne este foarte comod sa asezam branza pe farfurie si apoi in frigider, dupa ce o scoatem din ambalajul original, acest lucru nu reprezinta o idee prea buna. Totusi, nici pastrarea ei in ambalajul original dupa desfacere nu este recomandata, scrie adevarul.ro.
Solutia ideala este sa scoatem branza din ambalaj si sa o infasuram in hartie pentru copt, pastrandu-se in conditii optime, in frigider. De asemenea, poti folosi si panza curata din bumbac, pe care va trebui sa o schimbi des.
Branza nu trebuie pastrata pe rafturile de sus ale frigiderului, pentru ca acolo sunt cele mai scazute temperaturi. Cel mai indicat este sa O depozitati in sertarul pentru legume, pentru ca acolo umiditatea este mai crescuta.