Acasă Politic Valeriu Stoica: „In acest moment, nu as vota cu PNL”.

Valeriu Stoica: „In acest moment, nu as vota cu PNL”.

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fostul presedinte al PNL de la inceputul anilor 2000, avocatul Valeriu Stoica, a afirmat, vineri seara, ca in acest moment nu ar vota cu PNL, potrivit News.ro.

Stoica afirma ca partidul trece printr-o criza ”profunda” – de leadership, de viziune, de valori, de strategie si chiar de tactica politic – pe care nu se stie daca va fi capabil sa o depaseasca.

Valeriu Stoica a fost intrebat, vineri seara, la Digi 24, daca ar mai vota PNL in acest moment si a afirmat: ”E un raspuns pe care-l dau cu suferinta: nu, in acest moment nu as vota cu PNL. Ma intreb daca PNL isi va putea reveni din criza pe care o parcurge”. Fostul presedinte al PNL de la inceputul anilor 2000 vorbeste despre o criza profunda pe care o traverseaza PNL.

USL 2, ERROR 404. Amantlacul pentru ciolan dintre PSD si PNL s-a sfarsit tragic la Citu

”Nu este o criza superficiala, este o criza profunda. Este o criza de leadership, este o criza de viziune, este o criza de valori, este o criza de strategie si chiar si de tactica politica”, a mai afirmat Valeriu Stoica. Acesta a subliniat ca, de la un partid care a avut totul si era intr-o coalitie ”fireasca, acu PNL nu se stie daca va avea premierul si ”se pune problema unei rotative guvernamentale”.

”Nu mai este liderul coalitiei, PNL va fi vioara a doua (…) Mi se pare ca este o gogorita rotativa”, a mai afirmat Valeriu Stoica. Intrebat ce parere are despre sustinerea lui Nicolae Ciuca pentru functia de premier, Stoica a afirmat: ”Este singura varianta care poate fi avuta in vedere sub aspectul stabilitatii”.