Acasă Politic USL 2, ERROR 404. Amantlacul pentru ciolan dintre PSD si PNL s-a...

USL 2, ERROR 404. Amantlacul pentru ciolan dintre PSD si PNL s-a sfarsit tragic la Citu

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Amantlacul de conjunctura pentru acapararea puterii, deturnand total sensul votului din urma cu un an s-a sfarsit brusc, dupa ce pesedistii nu l-au agreat pe Florin Vasile Citu premier.

PSD, PNL si UDMR au avut miercuri, 17 noiembrie, programata o intalnire pentru formarea noii conduceri a guvernului. Aceasta a fost insa anulata dupa ce liberalii si social-democratii nu s-au inteles asupra numirii de premier.

Surse politice au precizat ca discutia pe progrmul de guvernare nu mai este de interes in acest moment in care toata lumea este interesata doar de cine va fi premierul noii coalitii.

Oreste pune intrebarea care macina milioane de romani: „Unde sunteti domnule presedinte?”

Potrivit unor surse politice, inaintea intalnirii oficiale, Florin Citu si Marcel Ciolau au avut o intalnire fulger.

PNL, PSD si UDMR nu au ajuns inca la un acord privind majorarile de venituri propuse pentru anul viitor si nici in privinta desfiintarii Sectiei speciale din Justitie.

Surse participante la aceasta discutie ne-au explicat faptul ca Florin Citu a amenintat ca va bloca orice alt premier de la PNL, iar daca presedintele Klaus Iohannis nu-l va nominaliza pe el sau pe Dan Vilceanu si va prefera un alt lider PNL, atunci va merge pana la a demisiona din fruntea partidului.

Ponta, despre intentia lui Tariceanu de a reveni in PNL: Un pas spre refacerea USL. Iohannis, despre refacerea USL: Vreti sa rad tare sau mai putin tare?

”Voi bloca orice alt premier de la PNL, se blocheaza orice negociere. Daca presedintele nu ma va nominaliza pe mine sau pe Dan Vilceanu, atunci voi merge pana la a-mi depune mandatul(de presedinte al PNL n.r.)”, le-ar fi spus Florin Citu, celor din PNL.

Conform surselor noastre, mai direct sau indirect, lideri ai PNL i-au spus lui Florin Citu ca se blocheaza negocierile din cauza incapatanarii lui, iar Florin Citu ar fi recunoscut ca tergiverseaza si trage de timp cat poate de mult.

”Nu se face nimic. Trag de timp pana se satura si cedeaza!”, le-a spus Florin Citu celor din PNL.