Acasă Stirile zilei Trupa TAXI, din nou, pe aceeasi scena cu SEAL

Trupa TAXI, din nou, pe aceeasi scena cu SEAL

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Concertul pe care Seal il va sustine pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti va fi prefatat de un recital sustinut de trupa Taxi. Taxi revine pe scena Salii Palatului dupa spectacolul „Trilogia celor 2 cuvinte”, ce avut loc la inceputul lunii octombrie, un succes memorabil, despre care se vorbeste inca.

Nu este pentru prima data cand managementul binecunoscutului artist britanic alege sa colaboreze cu trupa Taxi pentru concertul Seal, la Bucuresti. Iubitorii muzicii pop de calitate din Romania isi aduc aminte cu placere ca si primul spectacol Seal de la Bucuresti (2006) s-a bucurat de un preambul asigurat de trupa Taxi.

Astfel, piese precum Ai inchis marea in ochi, Mi-e dor si doare sau creatii mai noi, precum Esti iubibila, NonStop sau Cele doua cuvinte, se vor alatura hiturilor internationale lansate de Seal in cei peste douazeci de ani de cariera, intr-un regal muzical de prima mana.

Castigator a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorita timbrului sau vocal inconfundabil si iubit pe intreg mapamondul pentru piese precum Killer, Crazy sau Kiss from a Rose. Cariera artistului britanic numara opt albume de studio, vandute in peste douazeci de milioane de exemplare.

Celebrul cantaret si compozitor britanic vine de această data la Bucuresti pentru a-si promova cel mai recent material de studio, Soul 2. Dupa cum arata si titlul, materialul discografic in cauza este unul care contine reinterpretari ale unor piese de rezonanta internationala. ʺAm ales piese care erau in voga cand eu eram mic si le-am abordat dintr-o perspectiva sonora cu totul noua” – spune Seal despre frumoasele melodii ce compun albumul. Astfel, melodii precum Wishing on a Star, Lean on Me sau Love Don’t Live Here Anymore vor putea fi ascultate in interpretarea lui Seal, alaturi de cele mai mari hituri din repertoriul artistului.

Concertul Seal de la Bucuresti este organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.

Biletele pentru concertul Seal de la Bucuresti se gasesc la vanzare incepand cu data de 13 iunie prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe eventim.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos