Cap Limpede

Fotogalerie

TOP Zece trucuri ciudate care iti pot face viata mai usoara!

Cu totii avem o viata grea, dar tot noi suntem cei care putem sa ne facem viata mai usoara. Va prezentam mai jos cateva trucuri ciudate care iti pot face viata mai usoara:

1joc vide

10. Gandeste-te la viata ca la un joc video

Opinia predominanta despre jocurile video este aceea ca nu sunt decat o pierdere de vreme. Cu toate astea, un studiu realizat la Michigan State University a demonstrat ca jocurile video sunt, in mod paradoxal, unelte extrem de eficiente care ne permit sa ne mentinem si sa ne consolidam relatiile. Un alt studiu a aratat ca jocurile video sunt chiar mai eficiente decat medicamentele pentru tratarea depresiei si a anxietatii. Plecand de la aceste idei, s-a creat un joc numit SuperBetter, in care obstacolele reale ale vietii sunt privite din perspectiva unui joc video, fiecare succes intarind personajul.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-42609").on("click", function(){ $(".com-click-id-42609").show(); $(".disqus-thread-42609").show(); $(".com-but-42609").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});