Acasă Multimedia Fotogalerie TOP 8 BENEFICII ale consumului de LAPTE DE SOIA!

TOP 8 BENEFICII ale consumului de LAPTE DE SOIA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Laptele de soia este un aliment bogat in calciu, vitamina D si proteine. Consumul de lapte de soia poate aduce organismului uman numeroase beneficii, de la buna functionare a creierului pana la scaderea in greutate.

O cana de lapte de soia contine 25-31% calciu, 11-31% vitamina D, 89-125 de calorii, 5 grame de grasimi (0,4 grame grasimi saturate), 6-10 grame de proteine, 1-5 grame de zahar, conform site-ului fitnea.com.

Va prezentam mai jos cateva beneficii ale consumului de lapte de soia:

8. Laptele de soia imbunatateste profilul lipidic

TOP 8 BENEFICII ale consumului de LAPTE DE SOIA!8Cea mai importanta proprietate a laptelui de soia este capacitatea de a imbunatati profilul lipidic din sange. Spre deosebire de laptele de origine animala, bogat in colesterol si grasimi saturate, grasimile din laptele de soia sunt in cea mai mare parte nesaturate si fara colesterol. Acizii grasi polinesaturati si mononesaturati din soia inhiba transportarea colesterolului in fluxul sangvin. Acest efect combinat transforma laptele de soia in bautura ideala pentru persoanele cu colesterol ridicat si un istoric familial de boli cardiovasculare.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos