Acasă Stirile zilei Cine ne face MANDRI CA SUNTEM ROMANI peste hotare? O femeie a...

Cine ne face MANDRI CA SUNTEM ROMANI peste hotare? O femeie a fost salvata de la inec in Belgia de o catelusa adoptata din Romania!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O femeie din Belgia a fost salvata de la inec tocmai de o catelusa adoptata din Romania, potrivit sudinfo.be.

Scoasa la plimbare miercuri seara, la Auvelais, de stapanul ei, Cannelle (Scortisoara) a simtit ca cineva este gata sa se inece in raul Sambre.

„Fiul meu, Vincent, o scosese afara seara’, spune Jasmine Cerfontaine, care a adoptat catelusa de sapte luni din Romania. ‘Este foarte sperioasa, mereu atenta la ce se intampla in jur”, adauga femeia.

‘Deodata s-a oprit, ridicand labuta, si a fugit spre raul Sambre. Pentru ca nu a raspuns cand a fost chemata, fiul meu s-a dus dupa ea si a vazut ca o persoana era gata sa se inece. A dat alarma si un barbat de pe un vas acostat a sarit in apa si a salvat femeia’, a povestit Cerfontaine. Dupa ce a stat o noapte la spital, aceasta s-a intors acasa, fiind in afara oricarui pericol.

Cannelle i-a rasplatit cu minunatul ei gest pe cei care au luat-o din Romania, unde o lege autorizeaza eutanasierea cainilor comunitari, scrie sursa.

„Catelusa este in Belgia de o luna, iar la noi se afla doar de trei saptamani”, spune Jasmine Cerfontaine. „Membrii asociatiei – Opriti masacrarea cainilor din Romania- au de ce sa fie mandri”, a incheiat ea.

Sursa: agerpres.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos