TOP 10 Motive pentru a nu arunca cojile de fructe si legume! FOTO

Raw Life and Style

In cojile fructelor si ale legumelor se ascund adevarate depozite de vitamine si de minerale. Este foarte important insa ca, inainte de a le folosi, sa speli foarte bine fructele si legumele si sa tii in apa sarata timp de jumatate de ora, pentru indepartarea eficienta a murdariei. Va prezentam mai jos cateva motive pentru a nu arunca cojile de fructe si legume, potrivit listverse.com:

1coaja de mere10. Coaja de mere

Potrivit unor cercetari, acidul ursolic, o substanta din coaja marului, ofera multe beneficii oganismului, de la stimularea cresterii de tesut muscular pana la mentinerea sub control a colesterolului si a glicemiei. Ceaiul preparat din coji de mere trateaza afectiuniale apratatului respirator si nu numai.









Click pe aceeasi tema:  Opt super-alimente care au capacitatea de a vindeca multe dintre afectiunile cunoscute!
spre