Acasă Life Dezvoltare Personala Sunt ochii oglinda sufletului? Interpretarea personalitatii in functie de culoarea ochilor!

Sunt ochii oglinda sufletului? Interpretarea personalitatii in functie de culoarea ochilor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

5. Ochi verzi

Persoanele cu ochi verzi sunt intruchiparea creativitatii. Acestia iubesc aventura si abordeaza fiecare provocare ca fiind un capriciu. Nu ti-ai dori sa le faci rau acestor persoane intr-un anumit fel deoarece vor incerca tot ceea ce le sta in putinta sa se razbune la un moment dat. Au un talent special, cel al oratoriei. Sunt oameni foarte inteligenti si au o mare pasiune pentru viata lor. Iubesc cu pasiune si pot avea relatii de lunga durata, dar nu neaparat. Adesea pot fi cu adevarat gelosi. Sunt extrem de atractivi, iar culoarea ochilor adauga un plus acestui aspect. Iubesc sa-i faca pe cei din jurul lor sa rada si sunt de incredere. In cazul in care le vei spune ceva rautacios, tot timpul vor gasi o replica inteligenta care te va face sa arati ca un prost.

6. Ochi caprui-verzi

Persoanele care au aceasta culoare deosebita sunt persoanele care vor spune “provocare acceptata” de indata ce apare una in viata lor. Nu se vor da inapoi dintr-o lupta care are ca scop demonstrarea calitatilor lor. Ei sunt oameni dulci, empatici, dar atata timp cat lucrurile se dovedesc a iesi asa cum isi doresc. In general, sunt oameni aventurosi. Au un temperament foarte energic si nu ti-ai dori sa le iesi in cale atunci cand sunt nervosi. In ceea ce priveste aspectul relatiilor sentimentale, au o tendinta de a le mentine pe termen scurt, datorita personalitatii lor romantice si abilitatilor de seductie. Le place sa experimenteze cat mai multe si sunt foarte energici si curajosi.

Sursa: e-dimineata.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos