Acasă Life Dezvoltare Personala Invata cele 7 lectii spirituale de la prietenii nostri necuvantatori! Iti vor...

Invata cele 7 lectii spirituale de la prietenii nostri necuvantatori! Iti vor schimba viata!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Iata o parabola de origine budista despre inevitabilitatea mortii. O femie, suparata ca fiul ei a murit, i-a cerut lui Buda sa-i readuca fiul la viata. El a fost de acord sa faca acest lucru, insa cu o singura conditie. Conditia era aceea ca femeia sa gaseasca o persoana din sat care nu cunoscuse niciodata suferinta pe care ti-o produce moatea unei persoane dragi. Femeia a plecat in misiunea sa de a gasi acea persoana, dar saptamani mai tarziu s-a intors istovita intelegand ca nimeni nu este de neatins in fata mortii si suferintei. Sunt foarte putini cei norocosi care nu au trait experienta pierderii unei persoane dragi, dar si aceia la un moment dat vor cunoaste aceasta experienta.

 

Lectia spirituala Nr. 1 – Iubirea neconditionata

Una dintre lectiile pe care o inteleg majoritatea stapanilor de  animale de companie este lectia iubirii neconditionate. Animalele noastre sunt cele care ne invata sa iubim neconditionat si sa iertam. Acestea ne cer foarte putin in schimbul iubirii lor, dar ne recompenseaza cu prezenta lor pura, demonstrandu-si moment de moment dragostea pe care ne-o poarta. Acestea nu se indeparteaza niciodata de noi pline de furie si ne atrag mai aproape de inimile lor in momentele in care nu suntem atat de generosi pe cat sunt ele. In plus, animalele de companie nu ne judeca niciodata.

 

Lectia spirituala Nr. 2 – Altruismul

Animalele de companie ne invata sa fim altruisti. Cainele meu mananca inainte ca eu sa mananc si de cele mai multe ori ajung cu el la veterniar mult mai rapid decat ma duc pentru mine insumi la doctor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
Articolul precedentSunt ochii oglinda sufletului? Interpretarea personalitatii in functie de culoarea ochilor!
Articolul următorTaxa de pod de la Cernavoda – Festesti, suspendata