Acasă Life Dezvoltare Personala Sunt ochii oglinda sufletului? Interpretarea personalitatii in functie de culoarea ochilor!

Sunt ochii oglinda sufletului? Interpretarea personalitatii in functie de culoarea ochilor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

3. Ochi albastri

Fiecare dintre noi ne simtim intr-o masura mult mai mare atrasi de persoanele care au ochi albastri. Albastrul este o culoare atat de vie incat persoanele care au ochii albastri se dovedesc a avea un aspect foarte tineresc. Persoanele cu ochi albastri sunt fermecatoare, atractive. De asemenea, sunt plini de spontaneitate si majoritatea dintre ei isi traiesc viata la maxim. Au o tendinta naturala de a-i face fericiti pe ceilalti. Vor incerca, cu toata puterea lor sa-i ajute pe ceilalti si au o sinceritate aparte. De asemenea, sunt persoane foarte spirituale si doresc sa-si gaseasca o poveste de dragoste pe care sa o traisca intreaga viata. Ei isi doresc o familie fericita alaturi de partenerii lor si asteapta din partea acestora un angajament deplin. De asemenea, acestia au o putere de observare mai mare si nimic nu va trece de ochii lor dornici. Cei cu ochi albastri tind sa emane o dezinvoltura aparte si nu sunt considerati a fi timizi, din contra, sunt foarte deschisi cu privire la sentimentele lor.

4. Ochi gri

Persoanele care au ochi gri au fost nascuti pentru a fi lideri. Acestia sunt cautati foarte mult cu scopul de a rezolva problemele interumane, deoarece acestia pot intelege pe deplin problemele ambelor parti. Acestia au un caracter puternic si se pot confrunta cu usurinta cu orice tip de presiune exterioara. De asemenea, se adapteaza cu usurinta oricarui nou mediu. Au o personalitate unica si au tendinta sa fie persoane foarte ocupate. Acestia au scoala vietii, au o cunoastere nativa a afacerilor si sunt spirituali prin natura lor. Au un caracter calm si oamenilor le place sa fie in preajma lor. Au o atitudine foarte rationala si se dovedesc a fi foarte buni pazitori ai secretelor personale. Sunt foarte credinciosi si buni in relatiile de dragoste. De indata ce-si gasesc partenerul de viata, acestia iubesc profund si romantic.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos