Acasă Stirile zilei Stiinta ROMANIA este tara cu cele mai multe PUNCTE ENERGETICE de pe Pamant!...

ROMANIA este tara cu cele mai multe PUNCTE ENERGETICE de pe Pamant! Vezi unde se afla si cine are acces la ele!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In Romania, cel mai cunoscut triunghi energetic este OmuBabeleSfinxul, de o putere incalculabila. In jurul acestuia apar, la anumite intervale, conuri de lumina alb-laptoasa, care se rotesc ca un vortex de nori, amplificand perceptia extrasenzoriala.

Tot atunci se inregistreaza semnale radio venite dinspre interiorul muntelui. Un alt loc geoenergetic este Polovragi, Targu Jiu, cu a sa „pestera fara capat”, unde se crede ca Zamolxis ii invata pe vraci tehnici de tamaduire a sufletului si trupului (poli-vraci).

Bioenergoterapeutii de azi spun ca Polovragiul este cea mai buna zona pentru tonifierea generala a organismului. Sarmizegetusa era un adevarat panteon al cunoasterii spirituale. Acolo, pe un platou aproape inaccesibil, imprejmuit pe trei parti de prapastii adanci, se afla un altar megalitic pe care sunt inscriptii intr-o limba nedescifrata. Pentru bioenergoterapeuti, Sarmizegetusa este o zona ce activeaza creativitatea si aptitudinile pentru educatie.

Panteonul de la Cascioarele

Cercetatorul Gheorghe Serbana indica o alta zona a „uriesilor”, Panteonul de la Cascioarele, o vatra primara a civilizatiei.

„La Cascioarele a inceput Istoria, care se trage de la Istru!”, spune Gheorghe Serbana. „Aici a existat o minunata civilizatie a zeilor tatani ai omenirii. Aici au fost gasite necropole de uriesi si pietre cu inscriptii ciudate, cu linii ce parca delimiteaza zone numai de stravechi stiute. Cu aparatura moderna se poate constata o zona geoenergetica deosebita si o acustica nemaipomenita. Cine doarme noaptea aici, in zona Panteonului de la Cascioarele, aude clar si Soaptele oamenilor de pe malul celalalt al Baltii Izvorului Catalui”.

Sursa: obiectiv.info

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
Articolul precedentAPARTAMENTUL care depaseste orice imaginatie! Vezi cum arata si cat costa penthouse-ul viitorului!
Articolul următorIMAGINI cu cel mai frumos ORAS ABANDONAT din lume! Vezi de ce se bat producatorii de filme pe acest LOC DE POVESTE!