Acasă Multimedia Fotogalerie APARTAMENTUL care depaseste orice imaginatie! Vezi cum arata si cat costa penthouse-ul...

APARTAMENTUL care depaseste orice imaginatie! Vezi cum arata si cat costa penthouse-ul viitorului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Din 2015 va fi pus in vanzare penthouse-ul viitorului care se intinde pe cinci etaje si este dotat cu o piscina cu tobogan.

Este vorba despre un apartament situat in cea mai noua cladire construita in Monaco si care va avea ca pret de pornire suma de aproximativ 300 de milioane de euro.

Apartamentul este situat in Turnul Odeon, care va fi finalizat in 2015 si va deveni a doua cea mai inalta cladire de pe coasta Marii Mediteraneene, scrie Daily Mail.

Turnul Odeon va avea 70 de apartamente de mari dimensiuni si va fi primul zgarie-nori construit in Monaco dupa 1980, cand conducatorul de atunci al Principatului, Printul Rainier al III-lea, a decis sa interzica, prin lege, ridicarea de cladiri prea inalte pe malul marii.

in 2009, Printul Albert de Monaco a decis sa revina asupra acestei legi si a aprobat ridicarea Turnului Odeon.

Noul proprietar al penthouse-ului se va bucura de o priveliste de vis sau de un tobogan care va cobori in piscina imensa.

in plus va avea la dispozitie, la fel ca ceilalti locatari, sofer personal.

6.

APARTAMENTUL care depaseste orice imaginatie! Vezi cum arata si cat costa penthouse-ul viitorului!5

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos

1
2
3
4
5
6
Articolul precedentINTAMPLARE SOCANTA! Unei femei din India i-a fost extras SCHELETUL copilului nenascut dupa 38 de ani!
Articolul următorROMANIA este tara cu cele mai multe PUNCTE ENERGETICE de pe Pamant! Vezi unde se afla si cine are acces la ele!