Acasă Stirile zilei Stiinta ROMANIA este tara cu cele mai multe PUNCTE ENERGETICE de pe Pamant!...

ROMANIA este tara cu cele mai multe PUNCTE ENERGETICE de pe Pamant! Vezi unde se afla si cine are acces la ele!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Din punct de vedere bioenergetic, Pamantul este o formatiune cu linii geoenergetice care se intretaie, se leaga in noduri si se modifica sub influenta proceselor geofizice si cosmice. Aceste linii de putere ating forta maxima in anumite zone, care emit radiatii numite „curenti de inteligenta”.

Locurile in care „biocurentii inteligenti” ai Terrei se intalnesc cu emisiile energetice cosmice de aceeasi valoare sunt considerate puncte privilegiate sau „puncte de dragoste” si sunt marcate, in general, de megaliti.

Deloc intamplator, in acele zone a existat ocultata civilizatie a uriasilor si, mai tarziu, au aparut nucleele civilizatiei oamenilor, care au construit temple, schituri, biserici, manastiri, aparand aceste locuri divine. Asa cum constatase regretatul bioenergoterapeut Dan Seracu, deasupra Romaniei se intinde una dintre cele mai puternice „umbrele” protectoare de pe intreaga planeta.

Ce invatau paranormalii generalului Ilie Ceausescu

Unul dintre ofiterii „paranormali” ai generalului Ilie Ceausescu a precizat ca intregul lor antrenament urmarea sa le amplifice aptitudinile extrasenzoriale. Iar pentru asta erau dusi in anumite centre energetice. Din punct de vedere al randamentului extrasenzorial, aceste centre sunt: COZIAFRUNTINEGOIU, GHITUNEGOIU, IEZERNEGOIU, denumit si TRICORNUL DACIC.

Acesta este cel mai activ si cel mai anihilant pentru multitudinea centrelor de negativare. Urmeaza NEHOIASUPENTELEU, GORULACAUTI; PETROSANITISMANA; ABRUDCAMPENI; INACALIMANI; BARGAUGIUMALAU; TOROIAGAROTUNDA; GRINTIESURARAU; SLANIC MOLDOVA; SOVEJALA GROTE(!). In acest ultim punct ajungeau ofiterii care trecusera la un stadiu superior al cursurilor de perceptie extrasenzoriala.

Triunghiul divin Omu – Babele – Sfinxul

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
Articolul precedentAPARTAMENTUL care depaseste orice imaginatie! Vezi cum arata si cat costa penthouse-ul viitorului!
Articolul următorIMAGINI cu cel mai frumos ORAS ABANDONAT din lume! Vezi de ce se bat producatorii de filme pe acest LOC DE POVESTE!