Acasă Stirile zilei Stiinta Reptilienii sunt eterni pentru ca se hranesc cu sangele uman! Laboratorul reptiloizilor...

Reptilienii sunt eterni pentru ca se hranesc cu sangele uman! Laboratorul reptiloizilor exista si se fac experimente pe oameni!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Reptilienii sau reptiloizii apar in legende si sunt eterni pentru faptul ca se hranesc cu sangele uman, dar mai grav acestia au un laborator secret unde fac experimente pe oameni.

Cultura chineza are in centrul atentiei dragonul care este considerat o reptila. Indienii dar si europenii au multe legende despre dragoni sau serpi care au puteri supranaturale. Sunt trimisi ai lui Dumnezeu pe Pamant.

In 1982, paleontologul Dale Russel, avanseaza o teorie, in urma descoperirii unor cranii de dinozaur, conform carei spatiul planetei ar fi permis dezvoltarea dinozaurilor, care au fost specia dominanta si nu cea umana asa cum am invatat cu totii. In anul 1967, apar primele teorii despre reptilienii Annunakis. Reptilienii isi schimba firma, sunt un hibrid intre om si reptila si se trag din Babilon. Mai mult, teoria sustine ca reptilienii sunt eterni din cauza faptului ca ei se hranesc cu sange uman, care le da forta si energia de a fi eterni. Ei conduc lumea si tot ceea ce ni se intampla este comandat de ei.

Dupa o mare catastrofa cosmica, ei s-au retras pe Pamant, traind in cavernele din subteran. Exista multe marturii, multe facute publice, referitor la baza Dulce din statul New Mexico, SUA, care sustin ca in subteranul acestei baze exista reptilieni. Mai mult, deasupra acestei baze militare, au fost vazute foarte multe OZN-uri. Se crede ca tunelurile de sub baza Dulce se intind pe o suprafata mare a SUA. Credinta ca exista o lume subterana nu este noua. Triburile din America de Sud au aceasta credinta care vine din trecutul indepartat. Triburile apache din Mexic, considerau ca indienii P ablo sunt urmasii unor creaturi care traiesc in subteran.

Autoritatile americane sunt suspectate ca intretin in aceasta baza, experimente pe care reptilienii le fac. Reptilienii sunt foarte avansati din punct de vedere genetic si ajuta pe specialistii americani in intelegerea unor fenomene complexe. In aceasta baza se fac experimente cu privire la telepatie, hipnoza, control sublimal. Testele genetice se fac pe soareci, pasari si foci. Reptilienii au facut incrucisari si pe oameni, rezultatele fiind inspaimantatoare. Creaturi cu doua capete, trei picioare.

In 1978, intr-o ferma de vaci care se afla la cateva mile departare de baza Dulce, a fost constatat ca mai mult de o suta de vaci au fost mutilate si abandonate pe camp.  Specialistii care au venit la fata locului, pentru a ancheta cazul, au constatat ca pielea animalelor stralucea. S-a constatat ca ele fusesera iradiate pentru a fi studiate. Cantitatea de magneziu si de potasiu, din corpul animalelor, era de 70 de ori mai mare decat nivelul normal. La scurt timp, la aceeasi ferma au disparut cateva zeci de bovine, impreuna cu persoana care le ingrijea.

Sunt persoane care sustin ca in interiorul bazei se fac experimente pe animale vii, dar si pe oameni. Diverse persoane sustin ca au fost rapite, duse in interiorul bazei, unde sub hipnoza le-au fost facute diferite operatii. Christa Tilton sustine ca in iulie 1987, a fost rapita timp de trei ore si dusa in aceasta baza. Ea a reusit sa-si aminteasca ca i-au fost prelevate ovulele. Supusa unui control, medicii au constatat ca ii fusesera prelevate ovulele. Ea a povestit despre experimentele terifiante pe care reptilienii le fac in laboratoarele din interiorul bazei.

Autoritatile militare americane au negat existenta unei baze militare in zona. De curand un satelit rusesc a fotografiat baza Dulce. Rusii sustin ca baza se extinde in subteran , pe o suprafata extrem de mare.  Pozele au fost date publicitatii. Americanii au preferat sa taca.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAmenintarea directa a Americii catre Rusia: Vom deschide focul!
Articolul următorNu mai arunca banii pe chimicalele din comert! Fa-ti chiar acasa o vegeta 100% naturala!