Acasă Stirile zilei Stiinta REPTILIENII vor sa distruga OAMENII! Marile ORDINE FRANCMASONICE conduc PUTERILE MONDIALE!

REPTILIENII vor sa distruga OAMENII! Marile ORDINE FRANCMASONICE conduc PUTERILE MONDIALE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

David Icke, un renumit jucator de fotbal, a inceput din 1990 sa fie interesat si sa acorde o importanta tot mai mare, fenomenelor extraterestre. 

El a lansat teoria conform careia exista la nivel mondial o intelegere prin care marile puteri au inlesnit ca fiinte extraterestre sa ocupe locuri importante in marile puteri ale lumii.

El sustine ca reptilienii umanoizi controleaza segmente importante mondiale. Aceste creaturi malefice vin din a patra dimensiune. In anul 1980, cand Icke incepuse sa sufere de artrita, boala care l-a determinat sa renunte la fotbal, el si-a indreptat atentia spre medicina alternativa, sperand ca boala va fi vindecata. Cu aceasta ocazie face cunostinta cu mai multi specialisti care erau adeptii si membrii curentului New Age.

In teoria sa el vorbeste despre un complot mondial, pe care l-a numit Confreria Babiloniana. Media, biserica, lumea stiintifica, bancile, sunt segmente controlate de marile ordine francmasonice, care au infiltrat reptilieni umanoizi, in posturile cheie. In 1993, el publica cartea numita Marele secret, in care sustine ca reptilienii umanoizi sunt dintr-o alta dimensiune, a patra si vin de pe planeta numita Draco. Reptilienii sunt Anunnakis si vin pe Pamant pentru a se imperechea cu femeile de aici. El prezinta mai multe poze, in care oamenii au o figura bizara. Unii au ochii foarte mari, altii ochii rosii sau retina are o forma diferita fata de majoritatea oamenilor.

Apare intr-o emisiune de televiziune, unde isi expune toata teoria, cu argumentele pe care el le considera valabile.
Multi l-au considerat ca fiind bizar sau chiar nebun, in Marea Britanie. Americanii l-au considerat ca fiind o persoana interesanta si care are ceva de spus. A fost invitat in SUA, unde a facut un adevarat show, intr-o emisiune de televiziune, cu privire la caderea Americii si a lumii occidentale. A facut o lista cu astfel de personalitati, pe care el le considera ca au origini reptiliene. Lista este deschisa de regina Elizabeta si continua cu Bill Clinton si sotia sa, Bush Senior, familia Rockfeller, Mr Bean, Tony Blair.

El sustine ca Adam era un reptilian, care i-a facut copii Evei. Teoria lui a starnit zambete si neincredere in 1990. Dupa anul 2000, aceasta teorie revine in atentia specialistilor, acestia aducand dovezi in plus fata de Icke. Reptilienii sunt numiti Marii Gri care in complicitate chiar si cu Vaticanul, controleaza cele mai influente sfere ale lumii. Se vorbeste despre o mare conspiratie, care trebuie sa duca la sfarsitul speciei umane. Epidemiile lasate intentionat necontrolate, conflicte, razboaie, rolul devastator al bancilor, toate aceste lucreaza in defavoarea noastra.

In anul 1995, a fost denuntata cea mai mare retea de pedofilie din lume, care pornea de la Nisa si se extinsese in toata lume, gratie starii de neimplicare a politiei, FBI-ului si CIA, care cu toate ca cunosteau aceasta retea mondiala, locatii, protagonisti, nu au intervenit . S-a pus intrebarea de ce nu s-au implicat? Multe voci au sustinut ca aceasta retea a fost infaptuita special, ca sa fie distrusi cat mai multi copii. Va reamintesc ca majoritatea copiilor care fusese implicata in acest scandal, disparuse. Se vorbeste despre faptul ca acesti copii erau ucisi, dupa orgiile sexuale.

Copiii care au scapat teferi acestor orgii, au povestit despre ritualurile satanice l-a care au asistat, cu sacrificiu de animale, dar si de copii. Guvernele tarilor implicate au incercat sa musamalizeze acest scandal mondial. Sa ne aducem aminte ca in 1954, SUA a incheiat Tratatul de la Greada, cu reptilienii, dandu-le permisiunea de a rapi oameni, fara a da socoteala cuiva de acest lucru. Au fost perioade in care numarul disparitiilor a fost alarmant de mare. Daca Icke a fost un nebun, de ce revenire aceasta teorie si este sustinuta de oameni de stiinta?

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMARTURIA CUTREMURATOARE a unei supravietuitoare de la Auschwitz!
Articolul următorINGREDIENTUL SECRET de care ai nevoie pentru a face cele mai bune CHIFTELUTE din carne!