Acasă Sanatate Regulile care trebuie respectate cu sfintenie pentru o viata indelungata! Sunt la...

Regulile care trebuie respectate cu sfintenie pentru o viata indelungata! Sunt la indemana oricui

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pentru multi dintre oameni sa tii diete complexe si o alimentatie variata sunt lucruri incompatibile cu stilul lor de viata. Iata ca dr. Florin Balanica, specialist in Medicina Personalizata, Nutritie si Nutrigenomica vine in intampinarea acestora cu o alta abordare si propune doar trei contraindicatii generale astfel incat tot mai multa lume sa-si insuseasca aceste trei restrictii:

Potrivit dr. Florin Balanica acestea sunt cele trei contraindicatii generale in nutritie:

Nu amesteca niciodata cele trei proteine animale (carnea, lactatele si ouale) pentru ca nu le poti metoboliza, deoarece impreuna si pe termen lung duc la o incetinire a metabolismului si la acumularea de kilograme in plus.

Nu amesteca niciodata iaurtul cu fructele pentru ca au doua momente de fermentatie diferite si duc la balonare si nu se mai digera corect nimic ce mananci ulterior.

Nu consuma ceva dulce sau alcool odata cu masa sau imediat dupa masa pentru ca in ficat exista o singura enzima care metabolizeaza si grasimea si alcoolul asa ca alcoolul va fi asimilat primul si apoi grasimea, care se va depune si de aici se poate ajunge la steatoza hepatica (ficat gras). Persoanele care consuma frecvent grasimi si alcool sunt supraponderale. In special in zona abdomenului, depun grasime pe organele interne si se poate ajunge la diabet, obezitate, sindrom metabolic.

sursa: doctorulzilei.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos