Acasă Stirile zilei Vremea Infotrafic Mare grija pe unde calatoriti! Cod galben de ninsori si viscol puternic!

Mare grija pe unde calatoriti! Cod galben de ninsori si viscol puternic!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Meteorologii au emis duminica avertizari cod galben de ninsori si vant puternic pentru zonele de munte ale judetelor Mehedinti, Gorj, Valcea, Neamt, Suceava, Bistrita Nasaud, Maramures, Buzau, Prahova, Arges, Dambovita. Pentru Mehedinti, Gorj si Valcea, codul galben a intrat in vigoare la ora 8:00 si este valabil pana la ora 14:00, fiind anuntate intensificari ale vantului in zona montana inalta.

In Neamt si Suceava, tot pana la ora 14:00, la altitudini de peste 1700 m, vantul va prezenta intensificari ce vor atinge si depasi la rafala 90..100 km/h, spulberand si viscolind zapada.

Ȋn zona montana inalta a judetelor Bistrita Nasaud si Maramures, la altitudini de peste 1700 m, vantul va prezenta intensificari care la rafala vor atinge si depasi 70…90 km/h, viscolind ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii. Codul galben pentru acest judete este valabil pana la ora 11:00.

Tot pana la ora 11:00, zonele de munte ale judetelor Buzau, Prahova, Arges si Dambovita sunt sub cod galben de vant puternic

De asemenea, pentru judetele Vaslu si Galati sunt semnalate precipitatii, lapovita si depuneri de polei.

sursa: realitatea