Acasă Life Horoscop Personalitatea ta se ascunde exact in ora nasterii! Descopera-te in aceste fragmente!

Personalitatea ta se ascunde exact in ora nasterii! Descopera-te in aceste fragmente!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Orele 12:00 – 14:00

Esti o mare aventuriera pe toate planurile vietii tale. Nu-ti place sa stai intr-un loc, sa ai aceeasi relatie ani in sir, sa ai aceiasi prieteni. Energia de care dai dovada te ajuta sa-ti castigi traiul fara probleme, chiar daca nu ai un job stabil. Nu iti plac oamenii plicticosi, banali si adori boemii.

Orele 14:00 – 16:00

Ai parte de suisuri si coborasuri in viata. Probabil si pentru ca esti o persoana impulsiva si actionezi numai pe baza instinctului. In functie de noroc, acest lucru poate fi bun sau rau. Te obisnuiesti devreme cu obstacolele si nu te mai sperie nimic in viata. Esti capabila de adevarate miracole atunci cand te decizi sa lupti pentru o cauza.

Orele 16:00 – 18:00

Iubesti oamenii si iti place sa stai printre ei, fie ca sunt prieteni buni sau straini. Iti place ca descoperi oamenii, sa legi prietenii, sa te indragostesti. Atunci cand oamenii te dezamagesc suferi foarte mult, dar stii mereu sa-ti revii. Esti o persoana inteligenta, politicoasa, plina de tact. Poti fi un bun arbitru in conflictele celorlalti.

Orele 18:00 – 20:00

Esti o persoana vesela, optimista, solara. Poti sa faci ziua mai buna oricui cu un singur zambet. Ai nevoie de oameni in jurul tau, iar oamenii au nevoie de tine. Daca ai prieteni nu-ti mai trebuie nimic pe lume, poate doar o relatie de cuplu fericita. Infrunti cu mult curaj obstacolele si esti foarte altruista.

Orele 20:00 – 22:00

Esti un bun lider si trebuie sa profiti de aceasta calitate daca vrei o viata indestulata. Iti place sa inveti, sa calatoresti, sa descoperi locuri si oameni. Oriunde mergi, vei fi iubita si respectata. Din pacate, ai uneori niste perioade mai negre cand esti usor depresiva si nimeni nu iti intra in voie.

Orele 10:00 – 12:00

Esti mereu in centrul atentiei, ceea ce, evident, iti place. Nu prea stii ce este generozitatea, altruismul. Vrei sa tii totul pentru tine, lucru care in final iti prinde bine. Numai cei foarte apropiati au parte de generozitatea ta, mai ales ca ai un simt al responsabilitatii foarte dezvoltat. Tii mult sa-ti ajunti parintii.

Sursa: unica.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos