Acasă Life Horoscop Personalitatea ta se ascunde exact in ora nasterii! Descopera-te in aceste fragmente!

Personalitatea ta se ascunde exact in ora nasterii! Descopera-te in aceste fragmente!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ora nasterii ascunde detalii importante despre personalitatea fiecarui om in parte, ba chiar poate oferi informatii despre drumul tau in viata!

Orele 00:00 – 2:00

Cea mai importanta trasatura a ta este dorinta de a invata. Ai o minte ascutita si pareri bine stabilite in toate domeniile. Pentru tine nu conteaza lucrurile materiale, cum sunt banii, hainele, casele. Tu iti doresti sa inveti, sa descoperi lucruri noi, sa calatoresti, sa citesti.

Orele 2:00 – 4:00

Iti place sa te bucuri de viata, cu tot ce inseamna ea: mancare buna, o casa confortabila, haine frumoase, masini de lux. Nu iti pasa cum le procuri si uneori poti deveni lipsita de scrupule in goana ta dupa bani. Daca nu exista posibilitatea sa faci rost de bani usor, esti gata sa muncesti pentru confortul tau.

Orele 4:00 –  6:00

Cel mai important lucru pentru tine este sa fii prima in toate aspectele vietii tale. Esti un lider innascut si probabil ca vei ajunge la un moment dat pe un post de conducere important. Iti place sa dictezi si ca-i controlezi pe ceilalti. Esti o persoana foarte directa, chiar daca asta doare uneori.

Ora 6:00 – 8:00

Esti o persoana secretoasa si misterioasa. Cei din jur nu te inteleg si te considera dificila. De fapt, esti o persoana sensibila si iti place sa-i ajuti pe cei din jur. Nu ai o viata usoara, dar esti foarte puternica si treci peste toate. Cu timpul vei ajunge sa te ocupi mai mult de altii decat de tine.

Orele 8:00 – 10:00

Esti o persoana sociabila si oamenii din jurul tau sunt foarte importanti pentru tine. La fel de importanta este pozitia ta sociala si renumele tau. Tii foarte mult la imaginea ta, de care ai grija cum te pricepi mai bine. Poti avea o cariera de succes in politica. Esti foarte diplomata si politicoasa.

Orele 10:00 – 12:00

Esti foarte disciplinata si nu eziti sa faci orice sacrificiu ca sa obtii ceea ce iti doresti. Esti cunoscuta in domeniul in care lucrezi si ai o imagine aproape perfecta. Insa cand e nevoie devii o femeie lipsita de scrupule – acesta e defectul tau cel mai mare. Esti autoritara, materialista si ai mari sanse de succes in viata.

Continuarea pe pagina urmatoare >>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos