Acasă Stirile zilei Omul care a prezis aparitia comunismului in Rusia sustine ca Germania este...

Omul care a prezis aparitia comunismului in Rusia sustine ca Germania este invingatoare in cel de-al Treilea Razboi Mondial!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nikolas van Rensburg s-a nascut in 1864, in Africa de Sud si a murit in 1926. El este omul care a prezis Primul Razboi Mondial, dar si infrangerea Germaniei in acest razboi.

O alta predictie importanta a fost cea legata de aparitia gripei spaniole si a numarului urias de victime. Mai multe ca in primul Razboi Mondial. Dupa ultimele reevaluari, gripa a facut peste 100 de milioane de victime. In Madrid, in trei zile au fost contaminati 70% din populatie, iar in Franta au murit 408000 persoane. Predictiile sale au fost in continuare fulminante. El a fost primul care a prezis aparitia comunismului in Rusia si decaderea lui, independenta Indiei, a tarilor din Africa, independenta Irlandei de Nord.

Predictiile au continuat cu cel de al doilea Razboi Mondial, cu divizarea Germaniei in doua tari, formarea ONU, homosexualitate, pedofilie, aparitia unei maladii mortale, SIDA, care va afecta mai mult populatia de culoare, accidentul de la Cernobil, razboiul din Golf, moartea Dianei si toate acestea facute cu o precizie absolut uluitoare.

Dar sa revenim la perioada actuala. El a prezis ca musulmanii si implicit religia musulmana, vor crea mari probleme in Europa. El vorbeste despre o adevarata rebeliune care va avea loc in Parlamentul European, pe tema imigratiei in Europa. Despre un al treilea razboi mondial, el sustine ca acesta se va declansa primavara, intre SUA, Anglia, Germania si Rusia. Vor fi multi morti si multa distrugere. El vorbeste despre undele de soc care vor fi folosite in acest razboi, ca si armament.

In prima faza a razboiului, Rusia va infrange relativ usor SUA si Anglia. Va ajunge pana la granitele Spaniei. Rensburg explica expansiunea Rusiei prin faptul ca Europa este un continent vlaguit din punct de vedere economic, si de aici infrangerea sa. Anglia va trada si se va alatura Rusiei, iar SUA este obligata de a ataca aliatii Rusiei din Orientul Mijlociu, pentru a-i slabi puterea si influenta. Intre Israel si Siria va fi un razboi devastator, in care vor fi utilizate chiar bombe nucleare.

Ajutorul Europei va veni de la Germania, care incetul cu incetul va face ordine in Europa, cu ajutorul unor aparate de zbor, rotunde si plate. Rusia va fi infranta. Din nefericire, tarile din estul Europei vor ramane pentru mult timp sub bocancul rusilor. Germania va bombarda Anglia, iar limba engleza nu va mai fi predata in scoli si utilizata in afaceri si politica. Rensburg vorbeste si despre China care va deveni o forta economica uriasa si va purta asupra americanilor un razboi rece. Va incerca excluderea SUA de pe toate pietele de desfacere.

Germania va fi castigatoarea acestui razboi, printr-un conducator deosebit, un barbat, care va deveni marele conducator al lumii. Resburg vorbeste despre o femeie cancelar care va duce Germania pe un fagas economic foarte bun, dupa care va urma la conducere un barbat inteligent si puternic.
Dupa acest razboi, se vor trasa noi granite dar si zone de influenta noi. SUA isi va pierde influenta in multe zone ale lumii, in special lumea araba, dar va inregistra si mari probleme economice, care vor schimba ordinea mondiala.

Puteti spune ca este un scenariu fantezist, insa, va reamintesc ca celelalte predictii au fost atat de precise incat si Nostradamus ar fi invidios.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentOSCAR 2015: Birdman a castigat premiul pentru CEL MAI BUN FILM! Vezi lista castigatorilor! VIDEO
Articolul următorFratele lui Sebastian Ghita vizat intr-un dosar al devalizarii banilor publici