Acasă Stirile zilei ANUNTUL SOC care starneste panica in omenire: Incepe AL TREILEA RAZBOI MONDIAL!

ANUNTUL SOC care starneste panica in omenire: Incepe AL TREILEA RAZBOI MONDIAL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Incepe al treilea razboi mondial. Acesta a fost mesajul socant anuntat ieri de catre hackeri, care au preluat temporar controlul asupra conturilor de Twitter ale mai multor publicatii americane si au publicat mesaje false.

Potrivit unui mesaj aparut pe contul agentiei de presa United Press International (UPI), Papa ar fi afirmat ca „al Treilea Razboi Mondial a inceput”, in timp ce contul cotidianului New York Post informa ca portavionul USS George Washington a fost vizat de rachetele chineze.

Un oficial al Pentagonului a precizat ca mesajul referitor la ostilitatile cu China este „eronat”.

Mesajele au fost ulterior sterse de pe Twitter.

Ziarul, proprietate a grupului News Corp, condus de Rupert Murdoch, a declarat: „Contul nostru de pe Twitter a fost piratat pentru o perioada scurta de timp. Anchetam acest caz”.

Alte mesaje false au evocat convocarea de catre presedinta Rezervei Federale, Janet Yellen, a unei reuniuni de urgenta, pentru a fixa o dobanda de referinta negativa.

Un alt mesaj afirma ca patronul Bank of America a lansat un apel la calm, dand asigurari ca o astfel de actiune nu va avea impact asupra conturilor de economii.

Conturile de Twitter ale mai multor au fost institutii de presa au fost piratate in ultimii doi ani, inclusiv contul agentiei France Presse si al BBC.

ANUNTUL SOC care starneste panica in omenire Incepe AL TREILEA RAZBOI MONDIAL!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos