Acasă Stirile zilei Stiinta CATRENUL BLESTEMAT al lui Nostradamus: „AL TREILEA RAZBOI MONDIAL pleaca din Romania”!

CATRENUL BLESTEMAT al lui Nostradamus: „AL TREILEA RAZBOI MONDIAL pleaca din Romania”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nostradamus face referire intr-unul din catrenele sale profetice chiar la Romania, despre care spune ca va fi „gazda” celui de-al treilea razboi mondial.

Lucrarea lui Vlaicu Ionescu un cunoscut decriptolog a lui Nostradamus nu a facut lumina in cazul folosirii numelui tarii noastre “Romainie” in Centurii.

Amas s’approche venant d’Esclavonie
L’Olestant vieux cate ruinera
Fort desolee vera sa Romainie
Puis la grand flamme estaindre ne scaura.

Sau, tradus:

Din Rusia se apropie in masa..
Distrugatorul  va ruina acel oras,
Violenta distrugere “Romanie” va suferi,
Astfel,flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite.

Aceste randuri fac referire la tara noastra si se pot gasi in Centuria V, catrenul 26. Intrebarea care se pune este daca Nostradamus se refera la tara noastra inversand doar literele dintr-o greseala, lucru care este des utilizat de prezicator. Acest catren vrea sa ne atraga atentia ca urmatorul razboi mondial il va incepe Rusia ce va invada tarile vecine de le vest care au aderat la NATO. Simpla greseala de ortografie sau nu Romania este tinta unui atac violent din partea vecinilor care de la est care au subjugat-o aproape 50 de ani.

Interesant este ca acest razboi va incepe numai dupa ce Romania o sa fie la pamant din punct de vedere economic si politic (fort desolee= fort dezolant, se refera la perspectiva unei tari distruse si saracite). Atunci focurile unui nou razboi mondial (sau nu) nu o sa mai fie oprite si iadul se va dezlantui pe Pamant.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos