Cap Limpede

Social

Ogararu l-a invitat pe Mihaita Nesu la o terapie prin arta cu Dan Puric!

George Ogararu l-a invitat pe bunul sau prieten, Mihaita Nesu la o terapie prin arta, o piesa de teatru cu Dan Puric in rol principal.

In weekendul ce a trecut, Ogararu si Nesu au mers la teatru, la spectacolul „Sinucigasul”, care il are in rol principal pe actorul Dan Puric. Cei trei au facut si o fotografie, postata de fostul antrenor al lui “U” Cluj pe pagina sa oficiala de facebook.

Puric, un bun prieten al lui Ogararu, l-a invitat pe Nesu si la piesa „Idolul si Ion Anapoda”, care se va juca miercuri la Teatrul National din Bucuresti.

„Il cunosc pe Dan Puric de ceva vreme, am vrut sa-i fac cunostinta si lui Mihaita cu acest om deosebit. Ne-a mai invitat si la alte spectacole si cred ca aceste iesiri la teatru ii vor face bine lui Mihaita. Facem terapie prin arta!“, ne-a spus George Ogararu.

Sursa: prosport.ro

Citeste caplimpede

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-78044").on("click", function(){ $(".com-click-id-78044").show(); $(".disqus-thread-78044").show(); $(".com-but-78044").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});