Dupa multe incercari ale vietii, Dumnezeu i-a adus o minune in viata lui Mihai Nesu, acesta reusind sa stea cateva secunde in picioare.

Mai mult, medicii sustin ca are sanse de peste 50% ca, in cateva luni, sa faca singur cativa pasi.

Dupa atatea necazuri care s-au abatut asupra lui Mihai Nesu in ultimii ani, soarele in sfarsit a inceput sa apara si pe strada lui. Dupa terapii lungi si obositoare, „Bichonul” a reusit o performanta extraordinara, aceea de a sta singur in picioare pentru cateva secunde. De altfel, medicii sunt extrem de increzatori in sansele sale de a putea sa mearga din nou, desi, in urma cu patru ani, atunci cand s-a accidentat, nimeni nu credea ca se va recupera, vreodata. Insa, perseverenta si dorinta de a fi din nou un om normal au facut ca un vis aproape imposibil sa devina realitate.

Mihaita Nesu face din 2011 cate patu-cinci ore de exercitii de recuperare pe zi, supravegheat atent de o echipa de kinetoterapeuti, iar rezultatele au inceput sa apara si sunt mai mult decat semnificative.Se pare ca principalul motiv pentru care Mihaita a evoluat intr-un sens pozitiv consta in faptul ca slabit mai bine de 30 de kilograme in ultimul an:

„Acest baiat ne-a dat tuturor o lectie de viata cu un impact emotional extrem de puternic. A continuat sa creada in sansa lui si in Dumnezeu, desi a avut parte de atatea nenorociri. Si-a dorit din rasputeri sa redevina un om normal, iar visul sau este la un pas sa devina realitate. A avut momente cand a clacat, insa s-a incarcat cu putere, numai el stie de unde a luat-o, si a continuat. Aceste terapii sunt istovitoare, dureroase. Nimeni nu isi imagineaza cat de mult efort se depune, cat de puternic trebuie sa fii psihic.A reusit sa stea in picioare singur dupa atata timp. A cerut medicului sa ii faca o poza, pe care a trimis-o mai apoi unui prieten drag. Are moralul ridicat. Medicul i-a spus ca are sanse de peste 50% ca, pana anul viitor sa mearga singur, dar cu ajutorul carjelor. Insa, aceasta este o realizare incredibila”, a declarat un apropiat al lui Mihaita Nesu. 

In 2011, pe cand se afla la un atrenament al echipei sale, Utrecht, un coleg a cazut exact pe spatele „Bichonului”, care a cazut secerat la pamant. De atunci, el a ramas imobilizat intr-un scaun cu rotile.

Sursa: cancan.ro

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.