Acasă Stirile zilei Oana Pellea ii da o lectie usturatoare Olgutei Vasilescu! Daca ai o...

Oana Pellea ii da o lectie usturatoare Olgutei Vasilescu! Daca ai o engleza de balta si o franceza de Coana Chirita esti libera sa te faci de ras!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Internautii au sesizat slaba pregatire a ministrului in vorbirea celor doua limbi (franceza si engleza), iar inregistrarile cu discursul Olgutei Vasilescu au devenit virale.

Oana Pellea nu a ramas indiferenta la discursurile ministrului si a publicat un mesaj pe pagina personala de Facebook. 

Olguta Vasilescu a tinut sa-si etaleze cunostintele de limba engleza la New York! „Stai jos, 4! Vii la toamna!”, au rabufnit internautii! Video

„Daca ai o engleza de balta si o franceza de Coana Chirita poti sa vorbesti in public cat doresti…daca doresti sa arati cat tupeu ai…mai ales ca recunosti ca nu ai studiat engleza nicio ora…esti libera sa te faci de ras. Dar daca reprezinti o Tara si vorbesti la un Forum International in numele tarii respective…NU poti avea tupeul sa vorbesti intr o limba pe care NU o cunosti ! (mai ales ca exista traducator) Oamenii (in general) daca vor sa vorbeasca intr o limba straina depun efort pentru a o invata!

PS Sa nu se spuna ca este un atac pentru ca este doar o simpla constatare ce o fac din bun simt! Daca nu ma credeti… vizionati materialele”.

Olguta Vasilescu revine cu un nou text in limba franceza! Vezi cum se exprima ministrul poliglot de la ministerul Muncii!

Despre prestatia in limba franceza a ministrului Muncii, Oana Pellea a scris: ”Hop si asa i-auzi una..I-auzi doua…

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos