Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit in limba franceza, miercuri seara, la New York, la deschiderea sesiunii Comisiei ONU pentru conditia femeii.

Tema prioritara a fost „rolul femeii in schimbarea pietei mondiale a muncii”. Fostul primar al Craiovei a citit discursul de pe foaie.

Un video in care Olguta Vasilescu citeste un discurs in limba engleza s-a viralizat rapid pe retelele de socializare in urma cu doua zile.

Textul citit de ministrul Muncii era despre femeile din Romania si despre modul in care acestea sunt integrate pe piata muncii.

Olguta Vasilescu a reactionat marti, printr-un mesaj pe Facebook, dupa clipul viralizat in care apare vorbind in limba engleza: „Pentru cineva care n-a facut nicio ora de engleza in scoala (…) m-am prezentat decent”, spune ea. Postarea a disparut de pe pagina ministrului in aceasta dimineata, dar a reaparut dupa pranz. Un consilier al Olgutei Vasilescu spune ca postarea nu a fost stearsa, ci a disparut pentru ca „vreun „fan” l-a(u) considerat spam si raportat ca atare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.