Acasă Life Dezvoltare Personala Nu ignora semnele care iti spun ca te-ai indepartat de la adevarata...

Nu ignora semnele care iti spun ca te-ai indepartat de la adevarata ta cale in viata!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

#4. Casa ta este prea ordonata

Sau poate prea dezordonata. In orice caz nu exista niciun echilibru. Pare a fi ingrijita compulsiv sau ca dimineata dupa o petrecere a burlacilor. Extremele sunt un semn rau. Priveste in jur. Ce iti spune de fapt apartamentul tau?

#5. Nu vrei sa te gandesti la asta

Pentru ca s-ar putea sa nu-ti placa raspunsurile care o sa apara. Esti la locul potrivit de munca? Ar trebui sa parasesti relatia actuala pentru ca intr-adevar nu te implineste cu adevarat? Daca eviti in mod constant astfel de intrebari pentru ca te fac sa te simti incomod, atunci probabil esti pe drumul cel bun. De cele mai multe ori ne temem de raspunsuri, deoarece ar putea sa ne conduca la unele alegeri dificile pe care incercam sa le evitam. De ce? Acesta este al saselea semn.

#6. Te temi de teama

Iti este frica sa pui capat relatiei actuale, deoarece crezi ca nu vei putea gasi ceva mai bun – chiar daca aceasta este destul de obisnuita. Nu vrei sa renunti la slujba ta actuala pentru a-ti urma visul pentru ca ti-e frica de esec. Este nevoie de curaj real pentru a face o schimbare pe masura.

Toti ne temem de schimbare, de incertitudine. Daca vocea interioara ne cere sa ne intoarcem toata viata cu susul in jos? Nu vrem sa ascultam. Ne facem pe noi insine cat mai ocupati, asa ca nu avem niciodata timp sa fim singuri atunci cand ar trebui sa ascultam ceea ce ne spune spiritul nostru.

#7. Te simti confortabil

Zonele de confort nu sunt intotdeauna placute. Ele sunt doar familiare. Zona de confort poate fi o slujba care ne plateste facturile pentru a ramane prizonierii unei situatii de viata pe care o uram. Ar putea fi o relatie care nu merge nicaieri, dar este mult sigura. Poate fi un loc fizic, o localitate natala pe care nu vrem sa o parasim din cauza familiei si a prietenilor, chiar daca visele noastre nu se vor indeplini niciodata in acel loc.

Singura diferenta dintre dintre un fagas si un mormand este adancimea. Daca nu te simti inconfortabil, nu este un semn bun. Viata este o calatorie, nu o destinatie.

#8. Ti-e frica sa renunti

Renuntarea este cea mai dificila parte a miscarii inainte. Este pacat sa ne tinem stransi de ceea ce este sigur si sa dispretuim curentul natural al vietii. Trecutul ne ofera scuza pentru esec, deci va exista intotdeauna un stimulent puternic pentru a nu renunta la ceea ce avem deja. De asemenea, poate insemna ca va trebui sa ierti pe cinevea pentru a putea renunta, poate chiar pe cineva care nu merita iertat. Dar fa-o pentru tine, nu pentru acea persoana.

Sursa

Aboneaza-te pe YOUTUBE
1
2
Articolul precedentMedicii s-ar bucura ca toti pacientii sa cunoasca aceste semne tacute ale infundarii arterelor!
Articolul următorDescoperirea care ar putea schimba istoria! Numele lui Allah, brodat pe hainele vikingilor!