Acasă Sanatate Medicii s-ar bucura ca toti pacientii sa cunoasca aceste semne tacute ale...

Medicii s-ar bucura ca toti pacientii sa cunoasca aceste semne tacute ale infundarii arterelor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In fiecare an, in Statele Unite ale Americii, mai multe de 700.000 de oameni sufera un atac de cord si aproape 400.000 de oameni mor de boala coronariana.

Prevenirea bolilor de inima la pacienti este scopul principal, iar detectarea timpurie este urmatorul cel mai important lucru. Acest lucru poate duce la schimbari ale stilului de viata si la utilizarea unor terapii medicale care pot intarzia sau respinge debutul unui atac de cord; aproape 80% din bolile de inima pot fi prevenite cu modificari ale stilului de viata. Multi dintre pacienti sunt socati sa afle despre urmatoarele indicii ale bolii cardiace.  In continuare iti vom prezenta cateva dintre semnele tacute care pot indica infundarea arterelor.

1. Disfunctia erectila ar putea insemna artere infundate

Barbatii au un sistem de avertizare integrat pentru boline cardiovasculare. Atunci cand atingerea unei erectii este ceva dificil sau imposibil, acesta poate fi un semn al infundarii arterelor la nivelul pelvisului care fac prezente inaintea unui atac de cord. Exista, in medie, trei pana la cinci ani intre debutul disfunctiilor erectile si constatarea unei afectiuni cardiovasculare, ceea ce inseamna mult timp pentru a detecta si pentru a lucra la prevenirea problemelor cardiace. Daca dumneavoastra sau partenerul dumneavoastra sunteti ingrijorati de aspectul performantelor sexuale, cautati sa tratati cauzele profunde ale arterelor bolnave inainte sa apelati la pastila albastra.

Aboneaza-te pe YOUTUBE
1
2
Articolul precedentIata cum poti ierta, desi sufletul spune ca nu esti pregatit sa faci asta!
Articolul următorNu ignora semnele care iti spun ca te-ai indepartat de la adevarata ta cale in viata!