Acasă Life Dezvoltare Personala Nu ignora semnele care iti spun ca te-ai indepartat de la adevarata...

Nu ignora semnele care iti spun ca te-ai indepartat de la adevarata ta cale in viata!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cu totii vrem sa ne gasim destinul in viata. Dar cum ne putem da seama atunci cand ne indepartam de calea noastra adevarata? Fiecare dintre noi ne nastem cu propriile noastre talente, daruri si puncte forte – energii unice care au nevoie sa fie exprimate in realitate. Ceea ce este potrivit pentru o persoana nu este potrivit pentru ceilalti. Deci, cum stim daca ne-am indepartat de la adevarata noastra cale? Ei bine, exista unele semne pe care nu ar trebui sa le ignoram. In continuare iti vom prezenta opt dintre ele:

#1. Esti –olic

Bei prea mult, mananci prea mult, poate chiar te antrenezi prea mult sau muncesti mult prea mult? Cand vietile noastre se afla in afara echilibrului firesc, ele se indreapta spre cea mai mare slabiciune. Daca faci ceva in exces, atunci trebuie sa stii ca te-ai indepartat de cale. Pentru majoritatea dintre noi munca in exces este o scuza extraordinara. Ne putem spune ca ajungem undeva, dar de fapt ne tinem mult prea ocupati pentru a observa problemele reale. Este un semn sigur ca ne-am ingropat in lucruri care par importante pentru a ne indeparta de ceea ce este cu adevarat important.

#2. Totul merge prost

Este un lucru ciudat in viata, dar cand te indrepti in directia cea buna, ai intotdeauna o cale libera. Totul curge lin. Viata pare atat de usoara.

Insa atunci cand pasesti in afara ei, chiar si lucrurile mici merg prost. Iti scapi telefonul in chiuveta, semaforul este rosu, primesti amenta, te lovesti la picior. Un lucru rau dupa altul. Poate viata nu incearca sa te opreasca, ci poate incearca sa te avertizeze.

#3. Te imbolnavesti in mod constant

Corpul nostru este o extensie a gandurilor noastre, in special a celor subconstiente. Daca te imbolnavesti tot timpul sinele tai cel mai intim incearca sa-ti spuna ca ti-ai pierdut calea. Acesta este unul dintre ultimele semne, asa ca incearca sa acorzi atentie gandurilor si sentimentelor inainte de a ajunge la celulele fizice.