Acasă Life Dezvoltare Personala Multi oameni nu-si dau seama cat sunt de toxici! Cele zece trasaturi...

Multi oameni nu-si dau seama cat sunt de toxici! Cele zece trasaturi ale oamenilor negativi!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Lipsa de incredere, neincrederea si anxietatea sunt un amestec de cocktail-uri toxice. Probabil va intrebati cum poate o persoana sa supravietuiasca cu toata acea acumulare toxica in ea. Totusi, acesti oameni negativi exista in jurul nostru si sunt imposibil de evitat. Mai jos vei gasi cateva dintre caracteristicile oamenilor negativi si ce ii misca pe acestia. Vei ajunge sa intelegi de ce multi oameni nu-si dau seama de negativitatea lor si cum le distruge viata si cum ii distruge pe ceilalti. Aceste semne de avertizare te vor ajuta sa fii in alerta pentru a evita sa cazi in gaura neagra a negativitatii.

Acestea sunt cele ZECE trasaturi ale oamenilor negativi:

1. Isi fac tot timpul griji

Persoanele negative supravietuiesc in urma in urma ingrijorarii – o dieta foarte nesanatoasa. Aceasta mentalitate este orientata spre nevoia de a se simti protejat si constient intr-o masura exrema. Practicarea meditatiei si dezvoltarea prezentei sunt modalitati minunate prin care te poti elibera de griji.

2. Incearca sa-ti spuna ce sa faci

Cand oamenii incearca sa-ti spuna ce trebuie sa faci cu viata ta, ce casca sa cumperi sau daca ar trebui sa-ti schimbi slujba, poti sa fii sigur ca se afla in echipa negativitatii. Ei nu-si dau seama, dar acesta este un semn sigur ca nu si-au rezolvat propriile probleme de viata. Este mult mai usor sa le spui tuturor celorlalti cum sa-si traiasca viata!

3. Sunt absenti

Exista o explicatie neurologica pentru care unii oameni ajung sa fie atat de negativi. Are de-a face cu acea parte a creierului numita amigdala, care functioneaza ca o alarma si este mereu gata sa semnaleze pericolul, frica si vestile proaste. Oamenii de stiinta cred ca  aceasta este pozitia implicita a creierului. In termeni evolutivi, acest lucru este usor de inteles; totul face parte din mecanismul de frica  in care creierul foloseste majoritatea neuronilor pentru a tine pasul cu vestile rele care sunt stocate in memorie.

Persoanele pozitive dezvolta capacitatea de a evalua si de a face fata problemelor care pot contracara acest mecanism.

4. Traiesc in secret

Daca intalnesti o persoana negativa la o petrecere, vei descoperi ca acea conversatie este una destul de obositoare. Tematori sa dezvaluie prea multe informatii despre ei insisi, acesti oameni traiesc cu teama ca acest lucru ar putea sa fie folosit impotriva lor intr-un anumit fel. Ei foarte rar cred ca ceea ce vor spune va putea fi folosit intr-o lumina pozitiva.

Daca te afli in defensiva si esti inchis in timpul conversatiei, gandeste-te la posibilele motive.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos